maman
skriver om det vardagliga livet med en bebis och en sjuåring och inredning/ matlagning/ mode för barn och vuxna!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2010-09-22 - Ny blogg :) Ny adress!
så nu har jag funderat ett tag och bestämmt mig att det räcker men blogg.se nu, den krånglar på alla sätt och är för jobbig att redigera. så nu flyttar vi! hoppas ni alla vill följa med ;) ska försöka..

2010-09-21 - viktstatus v.38 skinny B diet
ja det går inte uppåt iaf ;) tror jag har hamnat på en liten platå nu fem veckor efter min skinny B diet startade pytteliten viktnedgång och fortfarande inte under 95kg...funderar på en detox denna..

2010-09-20 - gratis blöjor och gröt :)
idag hämtade jag äntligen ut blöjorna från buzzador! de är riktigt tunna. ava fick de nu till natten få se om de håller jag är lite skeptisk måste jag säga :) men om de funkar är det ju kanon, mycket..

2010-09-20 - kräftskiva
igår blev äntligen kräftskivan av, alla friska och krya :) det var riktigt gott -no husbands no alcohol bara en riktigt trevligt familje skiva, ser redan framimot nästa år redan! och det bästa var ju..

2010-09-20 - valvaka
aisha och ava innan läggdgas-aisha i sin fina H&M pyjamas och ava i sin fairtrade pyjamas från toppshop

2010-09-18 - fynd fynd dag :)
vackra liz! så här glad blir man av att fynda!ibland är det allt bra med en barnvagn ;)uff man blir trött av att shoppa, men idag har varit riktig bra shopping dag. cubus i farsta C har flyttrea så då..

2010-09-18 - bugaboo uppdatering köln
presenting the new bugaboo donkey from bugaboo väntar dock på resten av nyheterna från bugaboo, för vad jag har hört ska det komma två nya vagnar och nya klädslar :) väntar ivrigt!

2010-09-17 - förkyld :(
lillplutt är förkyld, det är så synd om henne, tror hon får sova i sin vagn ikväll eftersom hon har lite svårt att andas med allt snor. var idag och skulle hämta blöjorna (pampers tror jag)från..

2010-09-17 - Hemmagjord ansiksmask eller mellanmål?
Har lite hemmaspa idag :) fixade snabbt iordning en liten nyttig ansiktsmask (som även fungerar en jättebra mellanmål till barnen thihi) Varför har jag då valt dessa ingredienser? Yoghurten hjälper..

2010-09-17 - Biggest loser så äter och tränar de för att gå ner..
Biggest loser dieten Dieten som deltagarna följer är utarbetad av en fetmaforskare vid Tufts universitet tillsammans med en dietist, kock och de personliga coacherna i programmet, Jillian Michaels och..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se