Mamma Emelie - mitt liv som mamma
En helt vanlig mammablogg som handlar om våran dotter, min graviditet, träning, inredning och mkt mkt mer..


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-09-14 - Allt eller inget?
Lite blandade bilder från våran fredag och lördag Hej vänner!! Jag är ledsen men det är bara att inse.. Det går och kommer nog fortsätta gå lite på halvfart här inne! Jag hinner inte med, eller jag..

2013-09-12 - Morning walk!
Good morning sunshines! Startade dagen med en pw igår, och planerar att göra det samma idag.. Nåt får man ju göra nu när man inte kan träna!! Nattens sömn va helt kanon, en liten snabb vända in till..

2013-09-10 - Smygtitt och hjälp!
Nu har vi fått bilderna från fotografering, nu har vi det jobbigaste framför oss.. Att välja ut bilder och så! Blev väldigt många fina bilder, och lite smakprover har ni fått här ovanför.. :)..

2013-09-09 - Monday morning
God morgon bloggisar och kaffe skål på er!! Utvilad efter tidig läggning och många timmars sömn inatt.. Det är lyxigt det! :) Sånna här fina bilder har ni säkert sett innan, de börjar ju dyka upp lite..

2013-09-08 - Fotografering
Tittut på söndagskvällen! Shit va jag kommit ur bloggrutinerna sen jag hade uppehåll.. Och det märks ju verkligen nu under helgen!! Idag har vi hängt vid fästningen och fotograferats utav en..

2013-09-07 - Lördag igen
God morgon lördag! Det blir inte någon sån här lördags repris från förra veckans kräftskiva, men det är dags för vårat första gympa pass på ”Hoppis och Skuttis”.. Vi är laddade till tusen,..

2013-09-06 - Precis just nu


2013-09-05 - Funktionskläder för barn
Nyshoppat till Nellie Vi gör oss redo för starten på Hoppis och Skuttis som startar på lördag.. Jag klickade hem lite funktionskläder från hm som jag tänkte hon skulle ha när vi gympar.. Nya kläder,..

2013-09-04 - Ett hus blir till
Lite detaljer och sneak peaks från husbyggets framfart.. Det börjar hända grejer och utsidan är snart färdig klädd! Eller 3 av 4 sidor är det iaf… :) Det går framåt för oss och vi ser fram emot..

2013-09-04 - Sockerfritt
Hej Bloggisar! Dagen bara knatar iväg här för oss, Livia har jag just stoppat i säng och som vanligt nu för tiden är det enda jag tänker på är engelskan.. Haha.. Så jag har nu slagit mig ner i soffan..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se