Mamma Mailan
Ytterligare en jävla mammablogg...


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (4 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-11-03 - R.I.P älskade morfar
Idag gick min morfar bort. Han har varit dålig länge i diverse sjukdomar bl.a lungemfysem, kol och nu senast lungcancer. Men antagligen var det inget av detta som orsakade hans dödsfall. Han låg inne..

2013-10-26 - Fotboja eller valium?
Jag tar en av varje tack! Ungarna har sprungit runt i lägenheten  hela jävla dagen, enligt våra grannar under oss. Kasst väder och två päron som inte mått bra blev samma sak som vi..

2013-10-26 - Äppelpäppel
Har just skalat, kokat och konserverat lite äppelmos, eller äpplemos som vi Göteborg föredrar att säga. Moset spetsade jag med lite socker och vaniljsocker och det blev verkligen supergott!James..

2013-10-16 - En gång till!
Har legat lågt ett tag. Väääääldigt lågt. Så lågt att jag legat och spytt och mått skit, länge. Alldeles för länge. Men vad gör man inte för det lilla livet som ligger och gror i magen. Jo just..

2013-08-22 - Spajs app jor lajf!
Jodå, då var man brunett igen. Förra gången var lite drygt 4,5 år sedan. Då var jag ung smal och snygg. Nu är jag bara snygg, haha. Nä, jag kände att det var dags för en förändring. Jag vet inte om..

2013-08-19 - Första egna dagisbaciller
Första veckan av James inskolning på dagis är avklarad, och andra veckan inleds imorgon. Fast så blir det ju naturligtvis inte. För vem har blivit sjuk? Jo James såklart.. Han har sedan lördags haft..

2013-08-12 - Stor dag!
Mitt mammahjärta har lite seperationsångest nu. Första dagen på fritids och dagis (förskola) gick med bravur! Maken tog James till dagis och jag Liam till fritids/skola. Efter fyrtio minuter..

2013-08-11 - I'm the boss?
Jag: åh jag vill bara ligga i soffan hela dagen och inte göra något!!Liam: ja men det går inte. Du måste städa och sånt, göra vuxliga saker!Tycker inte att mister tandlös har rätt att bestämma över..

2013-08-08 - HoHoHo
Maken är iväg och tränar. Jag sitter i soffan och suktar efter kakorna i skafferiet. Tror att James (som sitter bredvid/på mig) ska få se lite på lejonkungen så jag ostört kan mumsa kakor!Förresten,..

2013-08-07 - Cooookies!!!
Idag tog vi oss ut på en liten familjeutflykt! Hela vägen till Kungälv. Vi besökte Bohus fästning. Först tog vi naturligtvis vägen förbi bräckboden vid Göteborgs kex och handlade kakor för 186..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se