Mamma och blivande fröken
Är en mamma född 1984 med en son född 2004. Blev oplanerat gravid när jag var nitton, under den tiden hade jag hoppat av gymnasiet efter 1 år på IV och 1 år på barn och fritidsprogrammet. Jag och barnets pappa har aldrig varit tillsammans men är jätte bra vänner och umgås dagligen. Studerar till lärare och shoppar alldeles för mycket.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-04-25 - Vinter i april. 
Ja vad ska man säga? Vintern är tillbaka och jag tycker faktiskt inte alls det är roligt! Dock vet jag att det brukar vara så här, brukar komma ett rejält snöfall och sen blir det vår, så får väl..

2017-04-24 - Tillbaka till jobbet igen och..
Då har jag jobbat idag då. Jag kör även på med hälsosamt just nu, vilket betyder att jag inte tagit något med onödigt socker i under hela dagen. Nu är det sockerförbud för kroppens skull. Socker är..

2017-04-24 - Vegansk linsgryta med sötpotatis.
Blev en veganska linsgryta med sötpotatis till middag idag. Så himla enkelt och så gott. 1 dl linser, 1 burk krossade tomater, 1 sötpotatis, 6 dl vatten, ½ chili och sedan valfria kryddor samt en..

2017-04-23 - Tipspromenad runt Gruvan, mat i Staberg och vinst.
Idag blev det tipspromenad runt Gruvan. Det var jättetrevligt även om det blåste en hel del. Men vädret var ju fint och det är ju trevligt där vid Gruvan. Vi gick runt och jag vann faktiskt idag...

2017-04-22 - Att nästan bli påkörd av småbarnsföräldrar på..
Kanske blir någon upprörd nu, men det struntar jag i. Jag och William gick mot ÖB och Rusta i fredags. För att komma dit måste man gå förbi Maxi för våran del. Vi gick upp på trottoaren vid ingången..

2017-04-22 - Motionsdag och fynd.
William ville absolut inte gå till PMU men han kunde tänka sig att cykla så vi cyklade dit. Därmed fick jag i alla fall motionen ditåt, vi hittade inget så cyklade hem igen och hämtade paketet efter..

2017-04-22 - (saknar titel)
Idag är det en sån där dag när jag hade en plan om någon innan jag la mig som sprack när jag bara ville sova längre när jag vaknade. Jag orkade inte kliva upp, jag tror helt enkelt att jag … Läs..

2017-04-21 - Fredag, nymålat badrum och hagel.
Då var renoveringen i hemmet klart då. Allt känns riktigt bra måste jag säga, förutom att jag varit en del i att få det fint hemma har jag varit på Maxi med Lisa och Alice en stund. Väl hemma fixade..

2017-04-21 - Köp tjej med grej. 
Brukar gilla Madlady fast detta känns inte okej. Jag visste inte att man behövde vara naken för att bära deras kläder. Bokstavligen bära alltså, inte på sig utan i händerna. Dåligt Madlady!..

2017-04-21 - Att vakna tidigt och att äta frukost med vårsolen..
Det finns stunder som idag som jag verkligen uppskattar. Jag tog mig en tidig frukost, det då målaren kommer hit för att måla taket, elementet och dörrkarmen i badrummet idag. Jag visste inte när han..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1541 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 7
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 7

(c) 2017 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se