Mamma och blivande fröken
Är en mamma född 1984 med en son född 2004. Blev oplanerat gravid när jag var nitton, under den tiden hade jag hoppat av gymnasiet efter 1 år på IV och 1 år på barn och fritidsprogrammet. Jag och barnets pappa har aldrig varit tillsammans men är jätte bra vänner och umgås dagligen. Studerar till lärare och shoppar alldeles för mycket.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-05-14 - (saknar titel)
Jag fick en förfrågan, skriver in den här så tänkte att jag ska försöka svara efter bästa förmåga. ‘ Jag tycker det är jättekul när ni ställer frågor eller ber mig skriva om ett ämne. Tyvärr har..

2017-05-13 - (saknar titel)
Fick hem denna fina Willow tree figur föreställande en gravid kvinna som jag vann på Tradera förra helgen. Så himla fin, sedan tidigare har jag Angel of mine. Så himla fina verkligen!

2017-05-13 - Mitt recept på Raw havregrynsgröt. 
Jag har ätit denna gröt till frukost hela veckan. Tycker den påminner om chokladbollar i smaken, det är ju perfekt för mig som frukost. Ingredienser: 1 dl havregryn (jag har fiberhavregryn) I msk..

2017-05-12 - Fika med Lisa och Alice.
Idag efter blodgivningen och en kort visit i hemmet tog jag bussen ner på stan för att träffa Lisa och lilla Alice på Waynes. Där fikade jag och Lisa, pratade och hade det trevligt. Alice var så klart..

2017-05-12 - Dagens finaste gärning, jag har gett mitt blod...
Nu har jag gett blod igen. Detta blev min 12:e blodtappning sedan 2009. Jag var ju lite orolig innan, eftersom jag mått så dåligt efter senaste tappningarna. Men denna gång mådde jag jättebra...

2017-05-12 - Gullvivor och fika.
Just när gullvivan blommar, får du ro i din själ. Jag älskar gullvivor, så fort dessa blommor blommar så är det som att något sker i min kropp. Jag fylls av värme och kärlek. Denna lilla blomma som är..

2017-05-11 - Vackra årstid!
Nog för att det snöat idag igen. Men denna årstid är ändå vacker. Jag längtar efter sol och värme, njuter av att se all grönska och en vetskap om att sommaren sakta börjar komma nämare. Snart..

2017-05-10 - Skapat ett sparande och livet.
Min lilla-stora älskade unge.  Jag skulle vilja blogga så mycket mera, jag skulle vilja hinna med att svara på era fina kommentarer och läsa bloggar. Men just nu är det som att mitt liv går lite på..

2017-05-09 - Dagens vegetariska och tröttisdag.
Idag efter jobbet slocknade jag bokstavligen på soffan. Sov i två långa timmar och är rejält trött nu med. Kan bero på att jag inte hann med att äta frukost i morse, verkligen dumt men nu har jag..

2017-05-08 - Att testa något nytt.
Jag har funderat en del på sista tiden, vill göra saker som får mig glad. En sån sak som gör mig glad är ju när jag fotograferat här på sista tiden. Jag hade nästan glömt bort hur roligt det är..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1541 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 7
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 7

(c) 2017 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se