mamma-stina
23årig 3 barnsmamma med hund och hus. Allting man kan drömma om.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-04-08 - slut på påsken
Nu är det slut på påsken, men självklart finns det en massa godis kvar.Idag tog jag tag i det och vi gjorde små godispåsar av det.det blev 5st i var...Då slipper vi köpa godis i fem lördagar framåt :)..

2015-04-06 - Att vara sjuk som mamma.
Det är inte lätt att vara sjuk när man är mamma. Oftast ska man ta hand om hus och hem iaf, men inte idag.Idag har jag fått sova! Idag har jag ätit frukost ifred. Idag har jag fått glass och te när..

2015-04-06 - Att vara sjuk när man är mamma.
Det är inte lätt att vara sjuk när man är mamma. Oftast ska man ta hand om hus och hem iaf, men inte idag.Idag har jag fått sova! Idag har jag ätit frukost ifred. Idag har jag fått glass och te när..

2015-04-06 - Vardags sysslor
Kan inte annat än hålla med #minionquotes på Facebook. Man gör egentligen inget annat än städar hela tiden, ändå är det alltid en röra.Av någon anledning hinner man inte med.Att vara småbarns förälder..

2015-04-05 - Några av våra bekymmer..
I December fick vi veta att majoriteten i Åre kommun ville lägga ner vårat högstadium.Vi förstod själva att en restid på ca 3-4h inte är rimligt för elever! Dessutom finns det inte en chans att våran..

2015-04-05 - Det bästa med påsken!
Vad är det absolut bästa med påsken?..

2015-04-05 - Att göra ingenting
Busiga Axel myser till en film idag...Lilly har hög feber så hon sover mest.Julia och Moa har sovit hos farmor inatt så de är inte hemma än.

2015-04-05 - nu var det länge sen!
Jag vet egentligen inte varför, men idag hittade jag igen min blogg.Anledningen till att jag slutade blogga var att det inte gick att ladda upp bilder från min telefon, men nu går det.Här hemma har vi..

2012-11-21 - kan man inte få må bra nu?!
Lågt blodtryck, ofta svårt att andas och svår foglossning!MEN det är ju ändå "bara" 12v kvar ;)Idag har jag legat hela dagen pga svimnings attacker och svårt att andas.Det här suger verkligen och jag..

2012-11-03 - lördags myser
ligger i sängen med en sjuk lilly på armen och tittar på film.moa ligger på per-arnes arm och myser hon med, medans Julia ville vara ifred så hon la sig på sitt rum med en egen film..lördags mys helt..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se