Mamma till två prinsessor
Skriver öppet om hur det är att vara mamma till två barn i med- och motgångar!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-06-06 - Efter regn kommer solsken?
Hej! Kass uppdatering här på sistone, jag vet! Tänkte därför ge er en liten uppdatering om vad som har hänt i vårt liv sen sist. Vad sägs om att börja med det roliga? Jag är numera FRU Eriksson. Ja,..

2014-09-15 - Sjuka jävla människor!
Att ni ens orkar lägga så mycket energi på något som inte ens är lönt att försöka med är för mig sjukt! Vad vinner ni på detta? Åt helvete med er hela högen må ni brinna!

2014-09-14 - Minnet fullt
Ja det är en passande rubrik. Bloggen har totalt glömts bort, trots att jag många gånger har behövt återvända för att ventilera mig. Detta pga en tragisk händelse i April som jag inte känner att jag..

2014-04-13 - Varför?
Just nu sitter jag här i tystnad. Total jävla tystnad. Det ända som talar är mina tankar. Mina tankar säger åt mig att skriva vidare. Egentligen vill jag bara sova men det bästa är kanske att lätta på..

2014-04-11 - Frågor...
Jag har fått en del frågor ang vem personen i fråga är? Om det har blivit anmält? Hur jag kan gå vidare? Jag kan börja med att svara på första frågan. Det är en han och nej inte så pass närstående som..

2014-04-11 - Det gör ont!
Ibland känns livet som att gå på vatten dvs hopplöst. Hur lycklig man än må vara, med barn, familj och vänner runt omkring sig så kan det många gånger kännas som att man står helt ensam. Ensam i en..

2014-04-11 - Det tar emot!
Ni ska veta att det tar emot. Det är inte lätt att vara öppen med detta! Inte alls. Jag hoppas och tror att ni förstår att jag inte är ute efter erat medlidande överhuvudtaget. Tanken med att skriva..

2014-04-10 - Jag HATAR dig!
Drar ett djupt andetag och tar en mun kaffe. Tanken att skriva om detta har aldrig slagit mig tidigare. Samtidigt som jag skakar av ångest funderar jag på hur, hur jag ska börja och hur jag vill lägga..

2014-01-07 - Töm och glöm...
Hej på er! Sitter här och funderar på allt och ingenting. Det är rätt underligt att ett människa kan "få in" så mycket i sin hjärna men att det ska vara så mycket svårare att "få ut" det som man inte..

2014-01-06 - Kan du ibland känna...
Kan du ibland känna... Att något fattas dig utan att du vet vad det är? Kan du ibland känna... Att även att du har allt så har du inget? Kan du ibland känna... Att du är helt ensam i en värld full av..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se