MammaErika
19 år och snart tvåbarnsmamma. Första barnet är en flicka som föddes den 3 augusti 2007 och nu väntar jag ett till barn som har beräknad födsel den 22 februari 2011.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-04-06 - Bilder och påsk!
Sitter här nu och försöker lägga upp bilderna jag tagit på våran lägenhet i dag. Men jag lyckas inte lägga upp dem. Det funkar inte. Så jag kan inget göra, men jag tänkte att jag kunde försöka igen i..

2012-04-06 - Städning avslutad
Städa igång en förlossning?Ja, nu har jag städat som en tok här hemma och resultatet av det är inte så upplyftande. Nu är jag riktigt trött. Under städningen fick jag ett par sammandragningar. Men mer..

2012-04-06 - Kom precis på en sak! :D
Nu är det bara 10 dagar kvar till vår lilla bebis har beräknad födsel :)Vilket kön? Är det en flicka eller inte.Vilket datum kommer h*n att födas?Vilken längd & vikt kommer h*n att ha?Skulle vara..

2012-04-06 - Påskstädning pågår
Långfredag!Vi har inte hunnit påskstäda något, bara fixat med påskpynt :)Så nu i dag har vi börjat med själva städningen. Jag hade tänkt att ta lite bilder här hemma med, så kan ni mina fina läsare få..

2012-04-05 - Maktlös!
Vad hände efter 1 april?Jo, så här är det att barnen blev sjuka. Riktigt ordentligt sjuka! Så jag har inte haft orken att blogga.Allt har handlat om barnen.De har haft och har hög feber, de är..

2012-04-01 - 1 april 2012
Ja, det är första april i dag och jag var säker på att jag skulle bli lurad.Men nej, inte en ända luring här inte :)Från i går kväll till i dag har Chrisoffers pappa övernattat hos oss. Och under..

2012-03-31 - 31/3-2012
Tänka sig att det redan är sista mars. Huh vad tiden går fort! Man hinner inte med alls nu för tiden. Första april i morgon och jag är ingen skämtare, så för min del blir det som en vanlig dag, dock..

2012-03-31 - Just nu :)
Sitter just nu och kikar lite på datorn. Barnen leker precis intill mig, mest Neo som leker. Mikaela har fastnat i tv:n som jag kollade innan jag satte mig här. Christoffer är duktig och agerar..

2012-03-30 - 30/3-2012
Ja, nu har det varit mycket igen så att bloggen kommit åt sidan. Usch, jag blir så ledsen på mig själv. Jag älskar ju att blogga. Bloggen är ju som min dagbok liksom. Kan skriva om dagerna och titta..

2012-03-15 - Mvc & städning
Nu var man hemma igen efter mvc-besöket. Allt var bra både med mig och Lillan. Hon har inte fixerat sig än, och det trodde jag faktiskt inte heller. Hon gör allt en massa olika rörelser än så :) Men..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se