mammansandra
En blogg om mig, min familj, mina vänner och allt annat som hör livet till.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-08-27 - Utflykt med öfsk!!!
Idag var vi med öfsk, med två andra öfsk, på utflykt. Är ju bra väder, så det blev bad. Noah plaskade helst vid kanten och tittade på de andra barnen. Men en stund var han i och stod i vattnet. Så det..

2019-08-26 - Lite höst shopping!!!
Idag drog lilleman och jag till Barkarby och fixade lite regn grjor m.m Stövlarna och strumporna har han valt själv :D Vet inte varför han valde något gult eller med Pyjamas hjältarna på ;) Men nu har..

2019-08-25 - Pyjamasparty!!!
Igår hade Klara sitt pyjamasparty med tjejerna ifrån klassen. Var inte alla som kunde komma men kul blev det ;) Väntande tjejer inför gästernas inkomst

2019-08-24 - Aladdin the movie!!!
Igår såg vi på Aladdin. Alla vet att jag gillar inte remakes alls men denna var helt ok. Storyn höll inte direkt men andan var kvar. En väldigt färgglad och sångfyld film som jag faktist..

2019-08-22 - Pick and shop!!!
Ohhhh fy! Kolera vaccin nr 2 slog till segt under gårdags kvällen och hänger på än. Så inge kul alls att åka iväg och fixa kalas och resgrejor. Men det gick. Blev så här till kalaset: enhörnings tema..

2019-08-21 - Skolstarten!!! + skåpbytet!!!
Ja igår åkte vi till Nypan för skolstarten. Först var vi hos Klara som hade sin första start. Glad  tjej den morgonen och förväntansfull. Lite bus hans med ;) De samlade hela klassen ute och..

2019-08-20 - Resdag och semester shopping!!!
Pjuhhh!!! Vart hemma i ca 30min och gick hemifrån 4:35 i morse. Huvudet värker och ögonen svider. Men ack vilken bra dag det blev. Tar mer en annan dag. Bjuder på en bild utav några plagg jag hittade..

2019-08-19 - Flygväska, Ikea o mordhot i skolan!!!
Idag kom lillemans ryggsäck ifrån Libero. La in blöjkoder och såg att de hade en liten ryggsäck där och tänkte att den kunde vara bra till flyget. Den känns väldigt hållbar och rymmer en hel del så..

2019-08-18 - Barn har medfödd hög IQ!!!
Kan du läsa den här korta sagan? Japp det är en kort saga och alla bokstäver o siffror bildar ord. För oss vuxna är det näst intill omöjligt att läsa texten men för barn är den här enkel.  Kan du lösa..

2019-08-16 - New kitschen floor!!!
Äntligen!!! Efter 6 månader så har vi ett helt nytt golv. Känns så bra. Lite konstigt är det med så ljust golv, men är nöjd med valet. Vårat val. Vårt golv.Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se