mammatobe
Lisenli
Jag är en snart 30årig blivande mamma från Göteborg. Min blogg handlar om graviditet med allt vad det innebär med tankar, krämpor och funderingar kring barn och familj och vad som dyker upp i vardagen. Jag skriver både om nyttigheter och roligheter kring graviditet.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-10-07 - Du är allt jag nånsin önskat!
Sist jag skrev var den 26/9. Vem kunde ana att vattnet skulle gå senare den dagen. Jag låg och sov i min säng efter att ha varit och lunchat med min pappa på stan. Jag vaknade och skulle gå på..

2012-09-26 - Tvättar
Amningsfåtöljen på plats och katten tog över den direkt och sedan har han sovit i den halva natten. Typiskt kissen, älskar nya möbler att ta över :-). Idag ska de komma "gubbar" och kolla..

2012-09-25 - Profylaxplugg
Idag har jag bara varit hemma hela dagen, fär första gången på evigheter. Vaknade när älskling gick till jobbet och tog lyxen i att ligga och dra mig. Upp för frukost och sedan en förmiddags tupplur...

2012-09-25 - Bebisinköp uppdaterad lista
Jag har gjort en lååång inköslista inför bebisens ankomst. En del kommer vi få ärva, en del köpa billigt, en del behövs nog inte genast eller kanske någonsin och en del ska vi köpa i affär. Listan är..

2012-09-24 - Idag har höstsolen skinit härligt!
Jag började dagen på MVC, allt såg bra ut för mig och bebis men de var lite osäkra på hur bebisen låg. Eftersom det är nära nu ville de kolla extra och jag fick komma tillbaka ngr timmar senare för..

2012-09-23 - Matportioner
Fint bröllop igår!Idag har vi storhandlat som en riktig barnfamilj. Oj, vad dyrt det är att handla mat. Märks på ett helt annat sätt när man handlar allt på en gång men praktiskt att inte behöva gå..

2012-09-22 - Bröllop
Idag ska min kusin gifta sig så idag måste flodhästen vara fin. Det har inte varit lätt att hitta en finklänning som passar bröllop när man har denna speciella form :-) men tillslut hittade jag en..

2012-09-21 - Tillbaka i bloggvärlden efter en månad
Nästan en månad har gått och jag har inte bloggat ngt. Skäms på mig! Min ursäkt är att jag helt enkelt haft fullt upp.Bebisens ankomst närmar sig mer och mer och jag har haft fruktansvärd foglossning..

2012-08-23 - Äntligen har vi fått hem lite babygrejer
Förra helgen fick vi hem barnvagen, (jag har skrivit om den innan). En begagnad Brio kombi som vi får köpa billigt av min syster. de är så noga och har verkligen tagit hand om den så den är ren, fin..

2012-08-23 - Uppstigen från de "döda", i alla fall sjuka...
Nu är jag äntligen lite lite bättre. Usch fy blää vad däckad jag har varit av förkylning och feber, länge sedan jag kände mig så dålig så länge av en förkylning.Till och med min katt har tröttnat på..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se