Melanie 20 år, mamma till Belle & bebis i magen
Jag är 20 år gammal och har en liten dotter på 2 år och väntar mitt andra barn i juni. I min blogg skriver jag om vardagen som mamma och kärleken till mina barn.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-02-07 - Tredje dagen jobb, gott!
Nu, en snabb frukost sedan ska jag packa ner Ella och åka till jobbet. Ska lämna Ella hos mormor Lena först! Ingen annan som vaknat än, dock så borde Belle vakna snart, hon brukar alltid komma upp..

2013-02-05 - Härligaste ungen!


2013-02-05 - Komma hemifrån lite
Äter frukost helt ensam.. Märkligt. Brukar alltid vara liv runt omkring en. Idag ska jag iväg till jobbet. Skönt att kunna tjäna lite pengar. Blir jobb idag och imorgon, så lite pengar blir det ju..

2013-02-04 - Det var annat när man var yngre....
Anledningen till att min man ligger kvar i sängen och vägrar vakna idag är nog för att han satt uppe sent och kollade på "Sons of Anarchy" sent igårkväll. Vi har fått låna första säsongen utav..

2013-02-04 - Döv med antydan till fläskläpp :) Wonderful..
Vilken morgon ^^ Jag vaknade alldeles för sent för att få Belle till dagis. Eller ja, jag hade ju kunnat lämna ändå, men det handlar ju bara om 5 timmar, så jag struntar i det idag. Hon får komma dit..

2013-02-02 - Godmorgon lördag!
Dagen började med att Bellis kom ner till oss halv 8. Hon ville ha välling och få gosa lite i stora sängen. Hon lyckades dock väcka lillasyster direkt, och Ella somnar gärna inte om när hon väl vaknat..

2013-01-31 - Sitt ner och ät, skitunge!
Pust.. att det ska behöva bli gnäll & skrik varenda gång vi ska sätta oss ner och äta kvällsmat med vår lilla Belle. Hon matvägrar och tramsar mest vid matbordet numera. Hon har ju alltid varit svår..

2013-01-30 - PAPPA UPP I DAGEN
Kolla in busungen :) Jättenöjd över att ha fått tag på pappas snusdosa & hans playstationkontroll. Dessa två grejer är för övrigt hennes favoritleksaker. De och en PET-flaska med makaroner i.. Vem..

2013-01-30 - Endast tutte & vatten..
Belle strosar runt här hemma och pratar för sig själv. Hon leker med någon leksak och tjabbar & tjabbar. Jätteroligt att lyssna på henne :) Ella ligger jämte mig i soffan och kämpar med att ta sig..

2013-01-30 - Välkomna hem!
Nu har vi äntligen fått hem mormor & morfar och Lena & Leif ifrån Gambia. Jag och töserna var hemma hos dem när de kom hem innan idag och det var härligt att få hem dem. De hade haft en jättehärlig..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se