Min Familj & Min verklighet
Min beskriver min vardag tillsammans med mina barn som är 12 och 16 och hur det känns att vara gravid igen med mitt 3:e barn


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-09-09 - Här har jag inte..
..varit på länge.. En hel graviditet har nästan gått.. Är nu i vecka 36 och imorgon går jag in i vecka 37 och längtar galet mycket efter våran lillfis :)

2013-02-23 - Igår..
.. firade en god vän som fyllt 35 år.. Var en fantastisk middag och många skratt.. Mannen drack nog min ranson också.. Jisses som att dra med en 3 åring hem ;) Nä nu ska jag börja fixa hemma..

2013-02-22 - Usch...
Det har gått nästan en vecka sen jag skrev sist.. Men jag har ärligt talat inte orkat.. Sonen har legat sjuk hela veckan, hög feber, hosta och förkyld. Han är ju 13 år så jag har ju inte kunnat vabba..

2013-02-15 - Är sjukt mörkrädd..
.. men älskar filmer som får mig att rysa och nästan avlida på kuppen.. Sist såg jag Sinister , eller enligt hjärtat så såg jag bara hälften , vilket till stor del är sant ;) Ikväll så tittar vi på..

2013-02-15 - Tjejmiddag har jag..
.. äntligen planerat in till i mitten på mars.. Var sjukt längesedan som jag hade tjejerna hemma hos mig på lite brud kväll ;) Det kommer ju inte bli så mycket sånt senare på ett tag så jag passar på..

2013-02-15 - Skrev ju för några dagar..
.. sen om det här med namn och det roliga är att jag tog upp det med dottern.. Vi hade varit hos tandläkaren och hon följde med hem en sväng och pratade lite.. -Vad säger du då gumman om Melvin.. ? -..

2013-02-15 - Min Älskling ..
.. är sjuk.. Jag får inse att mina gravidkrämpor inte är värre än hans feber, hosta och illamående.. Damn it jag som gillade att bli ompysslad :) Skämt åsido jag ska skynda mig hem till honom och ta..

2013-02-14 - Godmorgon ...


2013-02-13 - Har fått total..
.. nippran på Nyponsoppa.. Skulle kunna dricka flera liter om dagen..

2013-02-13 - Har på riktigt gjort..
.. den absolut äckligaste pastasåsen i mitt liv.. 2 tuggor sen höll jag på att spy så illa var det... Har aldrig misslyckats förut så jag vet inte om man kan skylla på gravid hjärna eller så...?!?!Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se