Mina vardagsmirakel
Välkomna! Här skriver mamman i familjen om livet på landet. Vi har en djurtokig dotter på 3år och ett barn som är beräknat komma i augusti. Vi driver ett ekologiskt jordbruk med köttdjur och får. Sen jobbar även jag/mamman utanför gården med mjölkkor. Mycket djur är det och vi älskar att våra barn får växa upp i denna underbara miljö. Titta gärna in och se om det finns något för er att läsa.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-08-23 - (saknar titel)
Då vi två blev tre och tre senare blev fyra och då blev vi så självklara. Min familj komplett, att denna lilla plutta som kom in i våra liv för fyra snart fem år sedan lärde mig och Pontus så mycket...

2015-06-12 - Gräsänka
Ensilagetider och man är tillfälligt lämnad för väder och vind styr jobbtider.Men skörden blir rejäl och Pontus är super nöjd för han får köra sitt nya vrålåk -en nyköpt fendt med en lika nyköpt..

2015-06-09 - Girls tripp
Äntligen var det dags att hälsa på lillebrorsan i Stockholm.Tanken var först att hela familjen skulle åka, men sen kom Pontus på den goda idéen att bara Emilia o jag skulle ta resan. Och vilken resa..

2015-06-01 - Tacksamhet!
Så vi längtade efter denna resa att få vara förälder.Nu sitter man här med två friska barn, hittills har resan inte varit på långa vägar som jag trodde! Mycket tuffare än jag någonsin kunde tänka..

2015-05-26 - (saknar titel)


2014-10-21 - Roligt
Jag har gått och fått en ny hobby.För samtidigt som jag fick barn så började mitt hästintresse dala, visst är det mysigt att gå ut o borsta och mocka. Men min diva är en sån häst som man behöver vara..

2014-10-18 - Nu har den kommit
Den fruktade omtalade 3års trotsen!!!!Den damp ner som en bomb, och nu har vi det så att säger jag bu säger hon bä. Säger jag gå då springer hon, säger jag ska vi pyssla då ska hon helt plötsligt göra..

2014-10-16 - Nu är det tomt...
Och så har det varit grisslakt de två sista styckade vi igår och nu är det tomt. Tomt tomt tomt, skönt inför den stundandes vintern faktiskt. Förra vintern var jobbig, med heltidsjobb, dottran, o..

2014-10-11 - Vad skrattade jag åt innan jag fick barn??
Ord som blir lite tokiga från min soon to be 4åring.Kattastoff = korvstroganoffFittade mig=smittade migJävla flug jävel = okej jävla flug jävel men är både hemsk men så roligt på samma gång när det..

2014-09-25 - Får jag presentera Valle!
Mamman trodde hon var cool....Mindre cool var jag efter jag tryckt ut våran gosse på 3820gSystern var mäkta överväldigad och mycket stolt!Så nu ekar det lite tomt här, för när det är lugnt här hemma..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se