Mischomascho
Välkommen till mitt liv som innehåller allt mellan himmel och jord.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-02-13 - .
t

2012-02-07 - Flyttar
Jag flyttar! Min blogg alltså. Hoppas att ni hänger med!Ni hittar mig på www.thisisme.vimedbarn.seTack säger jag till blogg.se

2012-02-06 - Vad gör ni kl. 06.00?
Här lägger vi grunden för dagen. En foundation  ton i ton... en ansiktsmask fick det bli.Nu väntar en stund för mig själv. David sover. Fiffen är i skolan. Det är bara jag och datorn!

2012-02-05 - Födelsedag
Snart fyller David 1 år, sjukt snabbt har det gått. Jag är fullt upptagen med att hitta presenter och planera kalas.Ni missar väl inte att Kidelin har 50% på vissa varor ikväll, gäller endast ikväll...

2012-01-30 - Sjukstuga
Eller inte...F var hemma förra veckan, han hade fått halsfluss igen. Konstigt nog att ingen annan blivit dålig.. Men så i morse klagade Biff på halsen. Med en mamma som varit vaken sedan 5 och kunde..

2012-01-26 - Hasardspel
Äntligen kom januaripengarna. Visst har det väl varit långt mellan lönerna, eller föräldrapenningen?Nu är den äntligen här i alla fall. Glädjen är kortvarig, eftersom det är en massa räkningar som ska..

2012-01-23 - Bättre sent än aldrig heter det.
..

2012-01-23 - Orkidéer
Jag har inga, jag menar, INGA gröna fingrar. Men av någon anledning har jag lyckats med mina orkidéer. De blommar för det mesta om.Kanske för att jag är så dålig på att vattna blommor. Någon gång i..

2012-01-23 - Luskam
Har ni som jag svårt att få bort skorvet på bebisen? Jag har gnuggat och gnuggat med olja och shampo, men det vill inte försvinna.Ta en luskam så försvinner det hur lätt som helst.Ber om ursäkt för..

2012-01-22 - 11 månader
Med risk för att låta som alla andra, men hjälp vad fort det har gått. Idag är David 11 månader och det är snart dags att fira en ettåring. Vart har alla månader tagit vägen?Killen har blivit stor och..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se