Moder Petras Blogg
Jag är en fyrabarns mamma från Göteborg som skriver om allt och inget, vardagen och familjen. Titta in och se om det finns nåt som du gillar.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-10-03 - Vanish Gold Fläckborttagning
Jag är en buzzador och deltar därför i denna kampanjen där jag får testa och buzza Vanish Gold.Med fyra barn i varierade åldrar var även detta buzzador uppdraget perfekt. Vi har ingen tvättmaskin..

2015-09-22 - Tävling Glasdesign
Vill tipsa er om att inne på Mizzyz blogg finns det en fin liten tävling just nu. Mizzyz tävlar ut en jätte söt och rolig glasfågel i samarbete med Malwa Design.Jag är såklart med och..

2015-08-29 - Shopaholic
Det finns många saker som är roliga att göra, men en av de saker jag tycker är roligast är att shoppa. Jag menar inte att vandra in och ut ur ofantligt många butiker utan att hitta något. Utan jag..

2015-08-28 - Min vän Skogstoan
Som jag skrev i förra inlägget HÄR så har jag fått blogga via mobilen. Vilket jag uppfattar som jobbigt, irriterande och bökigt, eftersom det blir en massa fel och jag får göra om flera gånger. Har i..

2015-08-23 - Mer sommar 2015
Jag lovade ju fler sommar bilder, och här kommer dom.Många blommor har jag fotat och njutit av. Man får liksom inte nog av deras skönhet. Så många olika färger, former och lukter.Vi var kungar på..

2015-08-16 - Sommar 2015
Jag, mitt dumma nöt fick en knäpp idé om att jag bara skulle ha en veckas semester i sommar. Vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag bestämde det, men så blev det iallafall. Och har man bara en..

2015-06-27 - Harajuku Fasion Walk Gbg 2015
Idag var det dags för Emilia att gå med i årets Harajuku Fashion Walk. Jag var såklart på plats för att kolla och för att ta kort. Med mig hade jag Amanda som inte var sådär jätte road som jag hade..

2015-06-25 - Poldance
Vet inte vart sommaren har tagit vägen. Men ibland hälsar den på och låter barnen gå utan koftor och skor. Det här var en sådan dag och då passade vi såklart på att vara ute och leka. Skorna sparkades..

2015-06-14 - Det var sex år sedan...
...en liten söt bebis bestämde sig för att komma ut. Jag vaknade med värkar på morgonen och satte igång att baka en jordgubbstårta. Den skulle Sebastian ha i skolan på sin skolavslutning samma dag...

2015-05-21 - ZALVE Sårläkande kräm
Jag är en buzzador och har därför fått äran att delta i en kampanj där jag får testa och buzza Zalve kräm.Zalve är en antibakteriell kräm som påskyndar sårläkningen av olika sorters småsår te.x..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se