Molnochglitter
Är snart 25 år och väntar mitt första barn med min sambo...


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-03-25 - Vi hittade två ägg
God morgon och glad påsk! Vi gjorde morgon tidigt men ganska skönt ändå. Tvättstugan har hunnits med och lite stök här hemma mellan varven av legobygge och målande. William blev glad över..

2016-03-24 - Kan du hitta?
Skattkartan är ritad och påskäggen är gömda. William har verkligen laddat för påsk och pratar fortfarande om förra årets ägg som påskharen hade gömt under kudden. Får se om han hittar på..

2016-03-24 - Bästa vänner


2016-03-22 - Mot påsken
Påskveckan är här och igår hade vi en ledig dag som bestod av lite påskstök blandat med alldeles för mycket kaffe med Helena. Nu vill man helst att snön försvinner fortare än fortare och man får..

2016-03-11 - Mini-semester
Sportlovs-helgen är här och det ska bli skönt med 3dagars ledigt. Först några timmars jobb innan vi packar in oss i bilen med momma och moffa för en helg i husvagnen. Grilla korv, njuta av..

2016-03-02 - Fler ramar
Det blev en loppisrunda med mamma i måndags och den stora gråa ramen fyndades för 20:- Vet inte riktigt om hur jag tyckte det blev men tror jag ska sänka ner den lite till men måste låna..

2016-03-02 - Perfekt ledig dag
En ledig onsdag och jag har turen att få "låna" William. Vi har varit till tandläkaren där allt såg bra ut, fikat nere hos Helena och William fick bestämma vilken lunch vi skulle äta. Ja jag..

2016-03-01 - Vezzolunch
En lunchdate på Vezzo idag Helena innan jobb var som hittat. Vi har alla vabat i omgångar och det känns som att kompiskontot är nere på noll på alla håll. Men skärpning på det och nu sätter..

2016-03-01 - Hej mars
Hej mars!! Äntligen är februari slut och ja på nåt sätt känns det som om att man faktiskt kan plocka bort den månaden det här året. Visst har februari ändå bjudit på många bra stunder men ja jag..

2016-01-30 - Dagen D
Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se