Molntussa
Ännu ett liv är påväg till jorden, vår lille son växer och gror inuti min mage och du får chansen att hänga med på denna fantastiska resa med allt vad det innebär.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2010-12-06 - Ny blogg !!
Har varit väldigt frånvarande här och det har sina förklaringar.. Lilleman har fått all min uppmärksamhet.Skriver numera i en ny blogg: http://kian.blogg.se

2010-12-01 - Nu är han här !!!
Finns inte känslor som kan beskriva den lyckan som jag och min sambo känner just nu...4 dagar för tidigt, dvs den 27 november tittade lilla Kian ut...Kommer att försöka knåpa ihop något mer snart hur..

2010-11-26 - Ett steg i rätt riktning...
Den som är känslig ska sluta läsa nu....Men jag tror iaf att jag har sett spår efter den sk. slemproppen idag på förmiddagen.. Vet att det inte är några garantier på att förlossningen ska starta..

2010-11-26 - Blev en julgran istället...
Igår när sambon kom hem var fortfarande värkarna med ca 9-10 minuters mellanrum så vi beslutade oss för att börja med att ta upp lite saker för advent och granen blev nr 1 (det enda som vi inte..

2010-11-25 - Klockar värkar
Jag blir inte klok på om det är förvärkar eller riktiga värkar... Nu har jag badat och vilat men inte hjälper det. Provade att ta två alvedon för ca 30 minuter sen och dessa har inte gett någon effekt..

2010-11-25 - Inatt kunde han kommit!
Jag är helt slut.. Inatt trodde jag att det äntligen kunde vara på G. Vaknade flera gånger av kraftiga sammandragningar och förvärkar. Lyckades sen äntligen somna om och när jag vaknade av att sambon..

2010-11-25 - V40 (39+0)
Kroppen: Förlossningstidpunkten är nådd och värkarna kan nu förväntas att börja. Det är vanligt att man som förstagångsföderska går över 40 veckor, man anses inte vara överburen förrän efter vecka..

2010-11-24 - Oförglömlig dag!
Idag är det exakt 7 dagar kvar till BF - helt otroligt, vart har tiden försvunnit? När vi hade fått vårt pluss vet jag att jag satt och funderade på hur jag skulle klara av denna långa väntan och nu..

2010-11-24 - Lasagne
800g köttfärs räckte visst inte så långt som jag hade trott. Blev bara en form med lasagne som vi delade upp i matlådor och sen lite lite extra köttfärs. Dock fick sambon ta en bit av lasagnen och jag..

2010-11-24 - God morgon!
Dagens planer:- baka kärleksmums (fast med vitchoklad som glasyr)- laga wok till middagSer ut som en ganska skön och slapp plan va? Får se om jag "orkar" klämma in något annat där med, fortfarande..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se