Moosan77
3-barnsmamma med myror i benen, skriver om allt som faller mig in. Vardagsämne blandat med lite knasigheter och Voilà där har ni mig ;-)
Välkommen in till kaoset!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-07-24 - (saknar titel)
Det är inte alltid så lätt att vara en prinsessa mitt i 3-års trotset ;-)Hon har det inte lätt (inte vi heller för den delen), jobbig tid nu, mest av allt för henne själv.Snart hoppas vi "monstret"..

2012-07-09 - Tärnö
Första semesterdagen av 4 hela veckor började idag med en tur till vårt älskade Tärnö!Det var jag, Oscar o barnen+ Anna m. barn och Liz m. barn som åkte för att träffa faster Annika och 2 av våra..

2012-06-27 - I huvudet på en 5-åring...
En härlig ålder 5-årsåldern :-)Dante igår:- " När jag blir stor ska jag ha 3 barn Mamma! ... 3 pojkar!"- " Jaså?"-" Mmm"- " Vad ska de heta då?"(utan någon som helst tvekan, svarar han):- " Olle,..

2012-05-25 - 3-årsbesök
Igår var det dags för Kaili`s tandläkarbesök och det gick ju utmärkt...förrutom att tandläkaren skulle sätta fel unge i stolen! Hon var så inne i samtalet med pojken Gonzalez och ignorerade därför..

2012-05-01 - Äntligen!!
För ett litet tag sedan sökte jag ett jobb på ett serviceboende i Karlshamn. Igår var jag på intervju och fick då veta att jobbet var mitt!!Känslan jag går omkring med just nu, är att likna det vid..

2012-04-05 - Klippdax....
Livet är som ett känslomässigt maraton för oss just nu, och mitt i detta valde jag att fly bort ännu mer ut på landet och till en söt liten klippstudio för att desperat efterlikna något av en "normal"..

2012-03-04 - Kalas o akutbesök...
I Fredags natt var det Dantes tur att åka på feber. Han var kokande het och tempen visade 39.8. Vi kylde ner honom, gav alvedon och på morgonen sa han:- " Jag kan gå på Mirindas kalas idag mamma!"Vi..

2012-02-26 - Söndag ...
Först kan jag ju berätta att Lizette fick komma hem från Lunds sjukhus i Onsdags!Det betyder klart inte att allt är tip-top o tjoflöjt MEN ett stort steg i rätt riktning såklart. I torsdags kväll fick..

2012-02-13 - Helgen...
I fredags jobbade jag några timmar, därefter åkte jag,Tina och Tedde till Lund. Var på sjukhuset vid 16-tiden. Liz var trött och hade ont, men hon kämpade på. Tina o Tedde tog tåget hem kl.20.40 och..

2012-02-09 - Operationen...
Vi åkte med första tåget till Lund imorse och hann träffa Liz i 10 min innan hon rullades iväg för operation. Så skönt att kunna ge henne kramar och lite pepping innför denna långa operation.Hon var..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se