muminliv
Följ ett modernt familjeliv. Med bonusbarn och egna barn. Där vi med humor och mycket tålamod lever efter mottot "Alla får plats".


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-10-02 - Ny plats.
Jag finns kvar och jag skriver igen, dock från ny adress.

2011-04-14 - Äntligen.
Våren kommer äntligen på riktigt. Den går på rensopade gator och strör småsten i små grabbfickor. Den knoppar sig och visar lite grönt. Jag börjar planera för balkongen som jag skall spendera mycket..

2011-04-09 - 24 timmar Uppsala.
Det var dags igen. 24 timmar i Uppsala med Malin, som flyttat till ny täppa med uteplats. Vi njöt av crépes, orden hade inget stopp och vi fick nya perspektiv. Jag fyndade klänning och njöt av bio..

2011-04-07 - Fyndat.
Länge har vi väntat på de perfekta lamporna till vardagsrummet. Vi har vankat loppisar av och an och klickat oss fram på tradera och blocket utan resultat. Vi har stått i stora möbelvaruhus och varit..

2011-04-07 - Frukost.
Jag vaknade och fick genast vinka adjö till liten tösabit i ny vårjacka. Målning stod på schemat på öppnaföskolan idag. hennes vackra pappa pussade mig på kinden och sa att förmiddagen var min, bara..

2011-03-15 - Maija-tid.
Magen växer och det sparkar där inne. Förra gången var allt så nytt, den här gången känner jag igen och minns tillbaka. Det är mysigt det med, att jag minns hur det kändes den allra första gången. Att..

2011-03-14 - Gråta för att andas lite lättare.
I måndags åt vi frukost med finaste sällskapet och reflekterade över helgen som gav mycket energi. Till och med lördag förmiddag gav energi fast den spenderades gråtandes på vardagsrumsmattan. Både..

2011-03-11 - Fredag.
Fruktsallad är det enda jag vill äta just nu och jag får lite sammandragningar efter tuffa pass på jobbet. Min rosa vägg gör mig glad och jag längtar till att bordet och kökssoffan är vitbetsade och..

2011-03-08 - En glimt av våren.
Det knastrade under fötterna. Inte utav knäckebrödsmulor i köket eller av legobitar i vardagsrummet. Det knastrade utav grus på asfalt. Under mina fötter som äntligen fick gå i gympaskor, vita,..

2011-03-05 - Sol.
Vi slängde in ungarna, snowboards, skidor, pulkor och övrig packning i vår lilla lilla bil och flydde till landet. Vi flydde snor, hosta och magsjuka. Vaknätter, läxor och mörka ringar under ögonen..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se