Natalojzan
Mitt liv som mamma till en grabb på 2 år och gravid med nedkomst nu i Januari. Bloggen handlar om mitt liv och intressen, lite oyssel och lite pill!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-11-22 - (saknar titel)
http://natalojzan.blogspot.se/pinterest-43970.html.

2012-08-04 - Mitt i livet!
Mitt uppe i sommaren, mitt i mammaledigheten, mitt i livet!Livet är just nu bra underbart!Idag har vi varit på Tusenfryd strax utanför Oslo, gratis inträde och åkning för oss som har medmera kort. Tog..

2012-02-13 - BVC, feber och svartsjuka
Sonen har haft feber sedan igår kväll, stackaren. Så idag blev det helt enkelt för mycket för honom med pappa som åkt till jobbet, jobbig bebis, feber och hunger. Han tyckte vi skulle byta bebisen i..

2012-02-07 - Clara, färdiga, gå!
Måndagen den 30 januari kl 6.47 tittade underverket ut i ett badkar på Fredrikstad sykehus avdelning B7/Födestuen.Det startade nog egentligen redan på natten till lördagen med värkar. Men jag visste..

2012-01-20 - Fullt ös!
Idag har det inte varit långtråkigt någonstans! Har haft en helt superb dag! Den började med att jag och grabben åkte till Nordby för att träffa Malin och Theo för ett besök på djungellandet! (Kan ju..

2012-01-17 - 14-28 dagar kvar..
Nu börjar det bli bra, är nöjd med att vara gravid nu, vill ha en bebis istället! Är så fruktansvärt trött på att inte ha någon känsel i vänsterhandens fingrar och att vara svullen och inte kunna..

2012-01-10 - Snö!
Äntligen är det vinter! I allafall för stunden, imorgon är snön nog borta igen eller i allafall på väg bort. Igår fick Jonatan äntligen åkt lite pulka. Det var mycket  uppskattat! Idag var..

2012-01-06 - Trötteri
Idag är en riktigt seg dag, är så trött så trött så trött. Vill föda barn nu. Eller ja, kanske inte idag är för trött för det! Men snart i allafall. 25 dagar kvar till BF. Väska är packad och jag har..

2011-12-28 - Babyns önskelista :-)
Känns ego men om inte annat så är det en lista till mig själv..SleepyheadTygblöjor med tillbehörEn mindre åkpåse från BozzSkötbordsdynaListan är i allafall inte lång men mer behöver inte bebisen.. :)

2011-12-27 - Fixerad
Nu är bebisen fixerad om jag inte hörde fel när barnmorskan klämde och kände. Det trodde jag inte, trodde bebisen låg åt fel håll, eller åtminstone på sniskan, det sparkar och rör sig högt och lågt..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se