- nenna- livet så här långt
Vill du läsa om tokig småbarnsmamma så här du kommit rätt. Jag har två små vildingar som ständigt sätter mig på prov. Dessutom har jag åsikter om det mesta. Slå dig ner med en kopp gottigt och följ med i min värld.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-02-06 - När drömmar är värda att kämpa för
Min syster alltså. Hon är en av mina hjältar. Ända sedan.. ja, jag vet inte när - alltid troligtvis, har hon pratat om sin dröm att åka som volontär till Afrika. Nu slår den äntligen in.I går åkte..

2017-02-02 - Sista dagen med burret
I dag ryker det.Burret.Skatboet.Det långa håret.Igen.Mitt hår växer som ogräs och jag klipper mig oftast själv hemma, med blandat resultat, men den här gången tänker jag lyxa till det.Det är ännu..

2017-02-01 - Blommor och choklad
Ett missat samtal på mobilen och ett inspelat meddelande på röstbrevlådan. Inte alltid som jag ringer upp eller lyssnar av eftersom jag glömmer bort det i samma sekund som jag ser att jag har fått..

2017-01-30 - Om att bestämma själv
Jag har ganska fria tyglar på jobbet. Det finns saker som ska vara gjorda och inom en viss tid, men utöver det får jag bestämma ganska mycket själv hur pass engagerad jag ska vara i saker. Vilket är..

2017-01-27 - Låt bli mina bröst!
Jag gör något så okontroversiellt som att amma min ett och ett halvt-åring. En del kanske tycker att det är fint, andra tycker det är äckligt och några bryr sig inte ett skvatt om det.Det här är för..

2017-01-26 - Ja tack men nej, det gör jag gärna inte om
För första gången i mitt vuxna liv har jag haft halsfluss. Majgaad vilken smärta! Det gör jag gärna inte om, nej tack!Flussen damp ner som en bomb i torsdags och under fredagen/lördagen trodde jag att..

2017-01-18 - Maskeraden av Minna Paavanen


2017-01-18 - Året som gått
Det har varit ett långt år, det här 2016. Mycket har hänt och tiden har gått fortare än vad jag har hängt med.Vinter till vårBörjade jobba efter nyårshelgen med blandade känslor. Roligt att komma..

2016-12-23 - Jag glömmer inte vad du heter
Jag tror att alla med barn, främst med fler än ett barn, kan relatera till fenomenet att ALLTID, och om inte ALLTID så jäkligt OFTA, säga fel namn till barnen.Hos mig har det gått så långt att jag..

2016-12-19 - Är det bara jag eller?
Varje gång jag ser en reklam för parfym där det ska framgå att den är sensuell och oemotståndlig så ska personerna i reklamen slicka på varandra. Okej, kyssas. Men det ser mer ut som nått annat..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se