Nobody Puts My Baby in a Corner
Min blogg om att vara gravid med Smulan, det okända lilla livet som bor i min 21-åriga studentmage och sparkar som en äkta ninja.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-11-22 - Lyxliv
Att plugga är som semester. Här sitter jag strax före tolv, en stor kaffe, lite chips, choklad och musik i lurarna. En historiebok uppslagen, antecknar för fullt. Inser att ingen ropar på mig. Ingen..

2014-11-21 - Ett år senare, många månaders frånvaro osv.
Hej govänner! Jag lever, tro det eller ej. Att ha orken och tiden att skriva något alls med en runt ett år gammal unge i huset var svårare än med en 3 månaders, det må jag säga. Särskilt med det här..

2014-09-29 - För ett år sedan
För ungefär ett år sedan såg jag ut sådär, inte visste jag då att de följande 12 månaderna skulle bestå av allt det senaste året givit. Up's and down's, bra saker och dåliga. Det mest imponerande är..

2014-09-20 - Glädjerus
Hej! Skriker ut lite glädje i cybern. Vi hamnade på plats nummer fyra, NUMMER FYRA, i turordningslistan. Listan till vilka som får välja först på BoKlok-lägenheterna i närheten av den nybyggda skolan..

2014-09-04 - Sömnomläggning del 2
Efter natt två med "ingen-amning-för-att-sova" känns det så mycket bättre. N var ledsen vid läggning, ett bra tag, men sov ändå mellan halv sju igår kväll och strax före sju nu imorse. Vi fick och la..

2014-09-03 - Det här med att vara ledig, i punkter
Bra saker: - kan baka bröd till frukost för är ledig på riktigt. - av någon anledning är det mer välstädat än nånsin trots bara en vuxen i lägenheten typ 10 timmar/dygn (G har börjat heltidsjobba..

2014-09-03 - Amningsavvänjning värker i hjärtat
01.47 och jag kan för mitt liv inte somna. Vi kör amningsavvänjning, helt, och inget är som det brukar. Har de senaste 10 månaderna somnat med min unge typ 2 cm från kroppen, snosat på hans huvud..

2014-08-12 - Ögonblick, minnen, nytt
Livet rullar framåt. Det är konstigt att jag har mer tid än någonsin förut, med föräldra(jobb)ledigt, men ändå tycks tiden aldrig räcka till. Vart tar tiden vägen egentligen? Det är häftigt att få..

2014-08-10 - Rage
Ibland (läs, när jag läser på olika föräldraforum) undrar jag varför det inte krävs ett "körkort" för att bli förälder. Får ont i magen när jag läser om föräldrar som vill styra barnens beteende av t..

2014-08-03 - Peter LeMarc och barnfri tid
Igår hade jag min första ensamma kväll sen Noah föddes, en riktig tjejkväll me mami. Vi är i Södertälje, började dagen med Noah och mammas väninna i huvudstaden. Vi kom ju på att det var prideparad..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se