♥ I väntan på att bli 19 årig Mamma ♥
Jag är en tjej på 18 år som väntar mitt första barn i december, har fyllt 19 då.
Jag är enamstående men har valt att skydda mitt barn oavsett!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (24 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2009-02-09 - Tjohoo :)
Jaa, då man jobbar heltid´och dessutom har en helvild brud här hemma så hinner man inte så mycket annat har jag märkt :DVar iaf på ÖL idag då jag är ledig idag och imorgon efter att ha jobbat helgen,..

2009-01-07 - Ledig Onsdag :)
Var på fikadejt imorse.. eller dejt och dejt, dejten kom aldrig, hon hade försovit sig ;) Nåja, det är sånt som händer :D Jag fick ju min kopp kaffe och lite friskluft, ingen skada skedd! :)Julia..

2009-01-04 - Men äntligen!
Inlägget "hallå hej" skrev jag dagen efter nyår, och NU har det publicerats.. Dåligt!Nåja.. Har kommit hem från spinningen för en timme sedan ungefär. Håller på att tvätta upp mina träningskläder, och..

2009-01-04 - Gaah!
Jag blir galen! Fattar inte varför mina inlägg inte publiceras på bloggen! :-(

2009-01-02 - Hallå hej :D
Har inte riktigt hunnit med det här med bloggande känner jag.. Ska försöka bättra mig! :)Igår började jag jobba på riktigt igen.. (som att jag har jobbat på låtsas tidigare;)), det känns faktiskt..

2008-12-01 - Knäck
Sitter här och äter knäck.. Måste dock koka ny, den här är så hård att tänderna nästan spricker då man biter i den.. :DJulia sover i vagnen och Johan är och hjälper Jörgen med nån bil, och då parkerar..

2008-11-27 - Jul
Nu är nedervåningen iallafall lite julpyntad.. Har suttit här och myst med en kopp glögg i skenet av värmeljus, myys! :)Har varit på stan en snabbis med lillasyster idag, hittade dock inget..

2008-11-27 - Personlighetstest..
Svarade på 41 frågor på ett personlighetstest och fick resultatet:Din personlighetstyp:Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras..

2008-11-20 - Torsdag
Jahapp,så var det torsdag igen.. veckorna bara flyger iväg.Idag fyller min kära lillebror 21 år. Ringde honom just, han lät himla trött.. :DSnart kommer lillasyster hit, då ska vi åka på stan.. Jag..

2008-10-28 - Mary Kay..
Har nyss kommit hem från ett Mary Kay party.. riktigt trevligt var det, och riktigt bra produkter.Ska själv börja sälja, lät så himla roligt så jag tänkte att jag måste testa.. Återkommer med mer info..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se