♥ Misssandberg ♥
En blogg som tidigare följt med mig genom de flesta känslobanor men som har fått en tillläggs- kategori då jag väntar min allra första bebis. Ett litet pyre helt utan en pappa. Så följ med på resan om du så vill :)..
Varma kramar från oss


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-12-14 - Vimedbarn.se vs Blogg.se
Har ett tag varit inne och bloggat på Vimedbarn men jag börjar tveka, sidan är mer svårhanterlig medans blogg.se är enklare. Trivs på Vimedbarn forumet så jag vet inte hur jag ska göra...

2013-09-20 - Jippie!
Jippie, äntligen fredag. En efterlängtad fredag! :)Trevlig fredagskväll gott folk. 

2013-09-18 - Curves, 2veckan.
Både igår och idag körde jag ett pass på Curves! Man känner sig så härlig efteråt, knepig känsla faktiskt. Men mer alert vart man. Imorse kände jag tröttheten som ville ta över och passet var inte..

2013-09-16 - Antagning.se
Idag öppnar antagning.se sina ljuva pluggportar. Så alla som ska söka kika in på antagning.se i eftermiddag för det ska jag och klicka i både en två skolor med samma utbildning :) 

2013-09-14 - Träning, Curves
Nu har det gått lite över ett år sen dottern kom till världen men babymagen är inget minne blott. Den sitter som en liten degklump och jag kände att det var dags att göra något åt den. Från prat ena..

2013-08-19 - Förskolan.
Idag var informationsmötet på förskolan om när hjärtat börjar och lite annan basfakta. Imorgon har vi inskolningsmöte. På onsdag börjar inskolningen på riktigt. Jag har hela tiden gått in med positiv..

2013-08-16 - Aug. 16, 2013
Dottern sover sen ca 19.30, väldigt skönt med egentid såhär på kvällarna måste jag säga. Man behöver den verkligen. Imorgon vankas det kalas för min lilla 1- åring. Visst fyllde hon år när vi var på..

2013-08-15 - Bilbarnstolen från intet.
Som tidigare nämnt skulle det köpas bilbarnstol. Och på den vägen var jag idag, var både på Barnens Hus samt Lekia. Ingen utav dem hade varken Britax Max Way eller Maxi Cosi Mobi inne på lager och..

2013-08-11 - Morfar- dagen.
Idag körde ut vi ut till morfar, tog en promenad, gick upp till pizzerian och tog en fika. Morfar har blivit jätteduktig på att gå, pratar mycket tydligare och är mycket klarare i sinnet. Så skönt att..

2013-08-10 - Lilla kräftskivan
Dagen idag. Det nya försöket som skulle bli idag till morfar blir imorgon. Hemligheten från igår. Överraskningsmiddag för tjejkompisen. Det blev en liten kräftskiva och en (för mig, fler för de andra..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se