Opou me pai i kardia mou - Dit hjärtat tar mig
Mitt namn är Elena och jag är 24 år fyllda. I denna blogg kommer du kunna ta del av allt som händer i mitt liv bland framtidsval, graviditet, småbarnsåren, som gift, föräldraledig och drömmandes om en annorlunda framtid. Jag är i mångt och mycket som vem som helst annan men jag har en annorlunda syn på framtiden och vad jag vill att den ska hålla. Det här är helt enkelt min resa dit hjärtat tar mig. Du är välkommen att följa med mig på den resan!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-01-18 - Hundra tankar överallt
Det finns så mycket att berätta och ständigt tänka på, så känner jag just nu i alla fall. Ibland står det helt blankt också. Haha! Jag kollade precis igenom en gammal blogg jag hade och vilken..

2015-01-08 - Surfplatta
Vi har fått en ny "leksak" här hemma, som jag brukar kalla det, men till oss vuxna. ;) Jag är verkligen supernöjd! Jag kan läsa e-böcker lättillgängligt utan att behöva dra fram hela dator som innan...

2014-12-31 - Gott Nytt År! Välkommen 2015!
Jag ville bara kika in och säga Gott Nytt År till er! 2015 ska bli ett fantastiskt år! För jag ska göra det till ett fantastiskt år för mig helt enkelt. :)

2014-12-30 - Mitt brev till dig
Jag var på väg att skriva till dig men så läste jag ännu en gång ditt mail som du senast skicka. Klumpen växte sig stark i magen igen och jag blev påmind återigen varför vi inte längre har kontakt...

2014-12-20 - I tid och rum
Just nu får jag uppleva något som är så otroligt skönt. Tystnad..! Ingen förutom jag och djuren är hemma. Det är helt tyst. Ingen som skriker, ingen som drar i mig, ingen som behöver fråga något,..

2014-12-15 - Barn utan sömn = något du inte vill uppleva....
En sådan där dag då man smått vill sjunka ner genom jorden. 😥 L har knappt sovit och har verkligen visat mig vad hon går för när hon är på..

2014-12-14 - Uppdatering
Skriver ifrån bloggers app nu men har ingen aning om detta faktiskt funkar eller om det blir snyggare när jag lägger till bilder än när jag skriver från mailen. Här..

2014-12-14 - Drömmar
Jag drömmer om mycket men just nu drömmar jag om tre saker:Se världenÄta hälsosammareTräna min kropp friskare Vill ni följa med på den resan? Jag vill absolut ha en vip-plats på den färden i alla..

2014-10-02 - Ett "lugnt" bad
Igår försökte man sig på att ta ett avslappanande bad vilket gick föga bra. Haha! :P Det slutade med en stressad pappa som försökte baka chokladbollar med en galen 3 åring och en gallskrikande bebis...

2014-09-30 - Nuet
Jag funderar ofta på vart jag är på väg och vart jag egentligen vill gå. Det är mycket som ännu är oklart för mig med livet och vad jag vill. Samtidigt vet jag nog en hel del också. Jag har otroligt..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se