På smällen!
Hej! Jag heter Emma och är 25 år. Förra året flyttade min kille hit till kalla Sverige från andra sidan jorden, närmare bestämt Brasilien för att leva sitt liv med mig här i Göteborg. Nu väntar vi vårt första barn och det är helt fantastiskt! I bloggen skriver jag om att vara gravid för första gången, vår vardag, träning och massor av annat!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-04-11 - Gissa när bebisen kommer och vinn fina priser!
Oj vad det var längesen som jag bloggade på MinBebis nu, snart 2 år sen! Jag ser att det är många som fortfarande kikar in här så jag tänkte titta in och säga att ni är välkomna in till min nya..

2014-05-14 - Hejdå minbebis!
Nu tar jag mig vidare till nya utmaningar! Jag har en viss förkärlek till MinBebis så det är ett stort steg för mig att ta mig vidare, men nu har jag bloggat här i två år. Jag har letat mig upp på..

2014-05-13 - Mer action i Göteborg än i favelan i Brasilien
Jag vill inte vara okänslig eller så, men just nu verkar det vara mer action i Göteborg än här i favelan i Brasilien! När jag berättade för en del där hemma i Sverige att vi skulle bo i favelan i..

2014-05-13 - Tandsebisse 6 är född!
Nu under förkylningen föddes äntligen tandsebisse nummer 6, eller jag iaf rätt säker på att den sticker upp under tandköttet. Det är svårt att se och känna får jag inte. Lucas förstår sig fortfarande..

2014-05-13 - Det blir nog en vuxensäng
Tack allihopa för svaren kring spjälsäng, växasäng och enkelsäng! Det här är just precis varför som jag bloggar om funderingar jag har för jag får alltid så bra svar och nya perspektiv på olika saker...

2014-05-13 - Spjälsäng eller växa-säng?
Igår skrev jag om Stokke Sleepi som är en spjälsäng som fungerar som en växa-säng. Jag tycker också att den är för dyr och man kan köpa 3 sängar för det priset, så även om jag drömmer om den för jag..

2014-05-13 - Kontraktet signerat!
Nu är kontraktet på nya lägenheten signerat, inscannat och mailat till hyresvärden! Inflyttsdatumet hade vi visst tagit fel för det var 1:a september och inte 1:a augusti. Så jag hinner börja jobba..

2014-05-12 - Lek och bus i Brasilien
Det är blåsigt och regnigt här och vi har varit förkylda så vi har hållt oss hemma. Men nu mår både jag och Lucas bättre och jag har tröttnat på att bara vara hemma, så vi bestämde oss för att gå ut..

2014-05-12 - Drömmen om en Stokke Sleepi
Nu när Lucas ska få ett eget rum så behöver vi skaffa en säng till honom. Spjälsängen han har är i samma storlek som en vagga så den är alldeles för liten. Så nu är vi på jakt efter en ny säng! Helst..

2014-05-11 - Här ska vi bo!
Häromdagen gick mamma förbi huset där vi ska bo och tog en bild och skickade. Jag har inte sett det färdigt förut för när vi åkte till Brasilien höll dom på att bygga upp det här. Byggnaderna såg bara..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se