Peachpetra
Du har nu hittat min blogg som jag använder som en ventil där jag kan skriva om mina innersta tankar och önskan om ett barn. Jag är en kvinna på 33 år som har önskat och bli mamma nu i snart 3 år. Nu har jag äntligen blivit gravid igen för andra gången och önskar att det går hela vägen denna gång.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-12-21 - Dags att boka babysimning
Jag och min sambo har länge pratat om att Marion ska börja i babysimning. Jag har googlat runt lite och hittat några kurs som finns i närheten och några lite längre bort. Det står att bästa åldern för..

2013-12-18 - Kan man skydda sitt barn från förkylningar?
Idag var jag på jobbet för första gången på besök och för att visa upp vår lilla guldklump. Marion är ju redan två månader (+1 vecka) så det är ju inte så att jag har stressat för att visa upp henne,..

2013-12-17 - Amningsproblem igen??
Nu är jag faktist lite nere om dagen… Jag har känt att mjölken håller på att ”ta slut” i brösten. Eller, det verkade som om Marion inte var helt nöjd med ett bröst längre så hon var..

2013-12-14 - Barnvakt
Nu ligger min kompis på soffan och sover. Hon kom för en timme sedan och vi skulle mysa med sushi, glass och en riktig tjejfilm. Vi hann titta på filmen i ca 10 minuter och hon började snarka, hehe...

2013-12-11 - Äntligen fina amningsBH`ar!
Hejjja Glammom! Jag är så himla glad att jag beställde de här amningsbehåarna. Jag har tidigare gått med så HIMLA fula mormor-behåar fån Lindex och HM. Man kan få vara fin under fast man är mamma..

2013-12-10 - Marion redan 2 månader !
Ja, helt otroligt faktist! Igår blev hon altså hela två månader gammal. Och i söndags hade hon namnsdag (i alla fall här i Norge) De två sista dagarna har hon haft lite svårt att komma till ro när hon..

2013-12-07 - Lördag kväll och jag vill inget annat än att vara..
Nu är det lördag kväll och jag och lillan är ensamma hemma. Min sambo är på sitt andra julbord för veckan. Jag verkligen myser hemma med Marion. Synd bara att hon tröttnar på myset så fort och bara..

2013-12-06 - Blir jag en bullmamma?
Jag har länge önskat mig en ny riktigt bra och kraftig köksmaskin. Jag älskar ju att laga mat och baka, och den maskinen vi har (Bosch) är jag inte så himla nöjd med. På jobbet (jag är lärare i Mat og..

2013-12-05 - Mjölkutslag i ansiktet och skorv i hårbotten som..
Nu är Marions hud och hårbotten helt fina, men tänkte jag skulle skriva om hur det var för några veckor sedan. Det började med röda utslag som såg ut som finnar nästan i hela ansiktet. Eller det kom..

2013-12-05 - Sover för mycket?
Ok, här kommer ett inlägg om en sömnig dag för Marion. Den innehåller en massa tider och detaljer som kanke inte är så himla intressant för andra att läsa om, men detta är till för att minnas, någon..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se