Petra
Skriver om allt som händer i min vardag, är särbo just nu men letar efter större boende för mig, mina barn, min kille och hans barn. Har två pojkar på 6 och 14 år och väntar tillökning i mars 2011.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-11-03 - En ny blogg
Inga uppdateringar här på ett tag, anledningen är att jag hållt på att ordna med en ny blogg. har inte kommit igång att skriva där riktigt än men det kommer nog nu, tänkte iaf att det va dags att ge..

2012-08-22 - Min lediga dag
Ledig dag hemma med Molly, tyvärr har det regnat massa idag så ngn utelek har det inte blivit. Hade behövts, Molly har inte alls vart på humör de senaste dagarna och hon älskar att va ute så det va..

2012-08-21 - Sovrummet
En liten skymt av sovrummet som är under renovering

2012-08-21 - Lite sen uppdatering
Förra inlägget skrev jag i morse men då ville det inte publiceras, men nu gick det :) Lite sent kanske nu när hela måndagen är över men det får bli väl. Jobbdagen är över, i morgon är jag ledig och..

2012-08-21 - Måndag igen
Så var det ytterligare en ny vecka, veckorna går fort så snart är det väl jul ;) Barnen är i väg i skolan, Molly ska till dagis och jag ska jobba. Hade hellre vart hemma idag och skruvat ihop möbler..

2012-08-18 - Regn och rusk
Idag är det en regnig dag men för min del gör det inget för jag ska ändå jobba :) Sovrumsrenoveringen är i full gång, fondväggen är tapetserad och de andra väggarna är målade :) Nu ska bara garderoben..

2012-08-09 - Ett samtal är en början
Idag ringde jag ett samtal för att få reda på lite mer om en viss utbildning. Funderar på att studera på halvfart vid sidan om jobbet, det är en yrkesutbildning jag funderar på. Man vet ju aldrig va..

2012-08-07 - Sötis


2012-08-07 - Dagisbesök
Snart är det dags för ännu ett dagisbesök för Molly och i morgon ska hon va där hela dagen :) De är säkert ute idag med när vi kommer men det hade vart bra om de va inne idag eftersom det är en annan..

2012-08-06 - Boktips
Jag är absolut inget fan av Ozzy Osbournes musik, men jag gillade faktiskt tv-serien :) Köpte iaf boken om Ozzy till Fredrik i julklapp men han har inte läst den än, istället har jag läst den nu under..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se