Pieces of me
Är 22 år och väntar första barnet tillsammans med min underbara sambo som jag fått vara lycklig tillsammans med i över 6 år nu. Skriver om vår vardag med två underbara ragdollkissar och så klart om graviditeten och vägen tills vi två blir 3.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-02-10 - Underbara hjärtslag
Idag har jag varit och tagit lite prover på mvc hos min barnmorska. Allt som hon kunde se direkt såg bra ut men vissa av proverna ska skickas in till labbet så får veta de svaren senare. Som vanligt..

2014-02-09 - 12 veckors oro? Snarare en livsstid.
Alla vet väl om att de 12 första veckorna av en graviditet är kritiska och att det är då den största risken för missfall är och att faktiskt väldigt många graviditeter slutar i tidiga missfall. Man..

2014-02-08 - Och så var han helt plötsligt ett barn.
Vårat lilla troll växer så det knakar. Det går inte att kalla honom för bebis längre han är verkligen ett barn nu. Med en alldeles egen vilja och ett temperament som inte är av denna värld ibland. Han..

2014-02-06 - Tar vårt pick och pack
Som sagt är detta förändringarnas år gällande vår familj. I april tar vi vårt pick och pack och flyttar. Vi lämnar vårt älskade Tomtebo och lilla tvåa för att inta Umedalen (I know vart ens ligger det..

2014-02-03 - Tillökning
Igår satte jag in denna bild på instagram och facebook Våran lilla bebis ska bli en stor bebis och så kommer det en ny liten bebis. Den 26 juli är lillskrutt*n beräknad i dagsläget. Vi är nu i vecka..

2014-02-03 - Hallooooo.
Hej..... *Skämskudden för ansiktet* Jag vet inte riktigt vad som hände. Senaste inlägget är från oktober då vi precis köpt ny bil. Nu är det februari. Jag har knappt ens haft en tanke på att gå in här..

2013-10-29 - Ny bil
Vi har ju blivit med ny bil också. En BMW 320d Touring -10. Jag har inte fått se pärlan irl ännu för Jonas åkte ner till Stockholm idag för att köra hem den så jag kan inte uttala mig om ifall den är..

2013-10-29 - Vilken dag....


2013-10-28 - Allt är precis samma fast inget är som förut.
När vi bestämde oss för att skaffa barn trots att vi var rätt "unga" och inte hade pluggat färdigt eller bodde i hus eller hade allt klart för oss om hur framtiden skulle se ut tänkte jag att inget..

2013-10-11 - Höstbebis (barn?)
Så underbart fin och mysig hösten är just nu. Lagomt kallt och så vackra färger överallt. Passade på att ta med systemkameran ut igår och fotade Melvin lite. Min stora lilla fina ettåring!Har inte..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se