Pyret I Min Mage
Här skriver jag om min graviditet och vägen till att bli föräldrar...
I december kommer familjen att utökas med en liten medlem :)
Välkommen att titta in!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Tanner  2012-03-05 22:24:01
Jag var ockse5 pe5 konserten! Tyckte den var helt ooirltg och jag e4r fortfarande lycklig f6ver att vart de4r. Jag har vart ett stort fan av henne e4nda sen hennes baby one more time kom ut, i Sf6ndags var ff6rsta konserten jag hade mf6jlighet att vara pe5 eftersom hon aldrig spelar i Gf6teborg se5 har Stockholm vart ff6r le5ngt och dyrt ff6r mig att e5ka innan. Var ne4stan ne4ra att bf6rja gre5ta ne4r hon kom ut pe5 scen se5 lycklig som jag blev f6ver att fe5 se henne i verkligheten :$ Blev dock sur ne4r jag le4ste tidningarnas recensioner eftersom tyckte de var re4tt ore4ttvisa. De skrev att det var en okej show , gne4llde f6ver att hon bara sa Hello stockholm och att hon e5kte ifre5n Sverige direkt efter konsertenTror f6vriga som var med i Globen he5ller med om att det var en ooirltg show med ooirltg ste4mning!(Och dessutom lyssnade lite be4ttre och vet att det inte var det enda hon sa ff6r den delen heller)Jag e4lskar verkligen Britneys skratt, hennes utseende och allt! Hoppas hon inte tar e5t sig av allt skitsnack och fortse4tter vara lika underbar som alltid


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-08-15 - Här hittar ni mig nu!
Nu har jag bytt bloggadress och portal, så framöver hittar ni mig här:http://familjenn.wordpress.comNi som följer mig på Bloglovin så kom ihåg att ändra adressen där!

2011-08-15 - Mitt i!
Har länge velat fram och tillbaka om jag ska flytta bloggen eller ej, men det kommer jag göra nu, för jag har varit så besviken och arg på blogg.se så många gånger...Så idag tar jag tag i saken efter..

2011-08-14 - Annars då?
Tycker det blivit så många Tindra inlägg på senaste tiden så jag tänkte ta och berätta lite om oss andra :)Tom har ju som bäst semester och det har gått halva redan, men men, vi har hunnit med en hel..

2011-08-12 - Potta 2
Idag testade jag att ha Tindra två gånger på potten, en på eftermiddagen efter hennes mat och en gång ikväll före läggdags och vet ni, hon kissade båda gångerna genast jag hade satt henne på pottan!Så..

2011-08-11 - Potta
Igår när Tom var och handlade så köpte han hem en potta åt Tindra.Tanken är nu att vi nu som då ska sätta Tindra på pottan, inget måste, men lite nu som då så hon blir van, allting är ju som sagt..

2011-08-11 - Idag hände det!
Tindra ville inte på nått vis somna på eftermiddagen så jag tänkte att jag tar henne i vår säng och jag sover med henne. Hon busade av sig till en början och sen blev hon jätte trött, men hon ville..

2011-08-09 - Inte länge kvar!
Inte nog med att Toms semester rusar iväg i raser fart så inser jag också att det inte alls är länge tills jag själv ska börja jobba :(Jag är väldigt tudelad när det gäller att återgå till jobbet,..

2011-08-09 - Miljoner projekt!
Så känns det just nu, vi har miljoner projekt på gång här hemma och vi håller smått på att bli gråhåriga, menmen, en sak i taget borde man ju försöka tänka, men det är verkligen inte så lätt!Det är..

2011-08-09 - 8 månaders koll!
Imorse var vi iväg till rådgivningen och 8 månaders koll med läkaren. Allting var fint med Tindra och hon växer bra och det fanns inget att klaga på, bra så :) Hon fick en ok stämpel :)Vi gick igenom..

2011-08-07 - Bilstolen
Ja, vilken bilstol blev det då?Jo, vi kollade ju vid Barnens hus i Sverige också, men vi blev besvikna, fanns ju knappt något, så vi åkte till grannstaden i norr igen igår och då köpte vi bort den vi..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se