Rogersdotter
Jag är 28, bor i Göteborg och är gravid för första gången. Bloggen fungerar som kanal för allt som händer och förändras i tankarna och livet i och med graviditeten. Det handlar om alla graviditetskänslor, rädslor i att vilja vara kvar och tappa bort, och förväntningar om att skapa nytt. Om Göteborgskärleken och drömmen om att flytta hem till norr med bara skog och får runt. Om tjusiga saker och livets små och bästa stunder.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-01-18 - Pärlor och spets, 20-tal och enkelhet.
Alltså, djungeln av brudklänningar. Vilken fantastisk, sprakande, rolig och helt utmattande djungel! Herregud vad jag har letat, i varenda litet bröllopshörnöver hela internet, på Pinterest, på..

2016-01-05 - Vi gifter oss.
2014 var året som jag och Christian träffades, blev ett par och flyttade ihop och nästan direkt blev jag gravid. 2015 var året som vi fick barn, och trots att vi inte känt varandra i flera år så..

2015-12-28 - Julen i norr.
Några få foton som togs under julen hemma i norr. Vi fick kyla och snö, och det är väl det bästa med att bo i Göteborg OCH att ha sina rötter hemma i norr - det bästa av två världen. Och just på julen..

2015-12-01 - Livet innan barn.
För ett år sedan var allt annorlunda. Jag var gravid, och var jättejättetrött hela tiden. Stannade helst i sängen och kollade på läskiga morddokumentärer. Allt var fint och bra men känns som..

2015-12-01 - Sommar och bröllop och kvällsskymning.
När jag inte är mammaledig så är jag student vid Folkhälsovetenskapliga programmet på Göteborgs Universitet. Och när jag inte är student är jag en massa andra saker såklart, men bland det roligaste..

2015-11-24 - Att pyssla en julgirland.
Äntligen är det nästan jul! Precis när Halloween tog slut tog jag fram den första julpeppen och julsakerna! På fredag köper vi julgran och jag har redan pysslat och handlat dekorationer för..

2015-11-24 - Vi gör plats för en ny säsong.
Vi gör plats för en ny säsong, vintern och julen får gärna komma nu. Vi säger hejdå till hösten. Den var väldigt vacker och varm. Vi gick många, långa barnvagnspromenader. Fick rutiner..

2015-11-16 - I våra Örgryteskogar.
Vi är hemma i våra Örgryteskogar. Bland kolonilotter, rådjur, våffelstugor, stall, sjöar och eldplatser och getter att klappa. Allt det finns bara runt hörnet från där vi bor, och det är en sån lyx...

2015-11-16 - Karg och kalt.
I oktober åkte vi till de norra skogarna för att hälsa på min familj under fyra dagar. Som vanligt har skogarna och naturen i norr alltid förstått mer än söderskogarna, och höstens värme byttes mot..

2015-10-13 - Älskade barn.
Det var tydligen ett halvår sedan sist. Det mest händelserika halvåret i mitt liv. Jag har fött barn, ett helt och underbart barn, och efter det har livet av sig självt förändrats - det har vänts och..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se