Rubensmamma
Handlar om mig, Alexandra, min son Ruben och bebisen i magen :) Sedan handlar det lite om resten av familjen också men är tänkt som en dagbok som mina barn sedan kan läsa. Men om någon annan har nytta av den så är det jätte bra, är ju ärlig :)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-04-03 - God morgon
Nu ligger min lilla kille här och sover brevid mig i soffan, sötaste lilla prutten!Pappa jobbar och målaren har precis gått och kommer tillbaka i eftermiddag...Nu har huset varit fullt med människor i..

2012-03-19 - En Troy!
Idag hinner jag skriva för jag kan inte lägga min lilla prutt!Eller han har ju fått ett namn nu stackarn, han ska heta Troy. Vi har haft väldigt svårt att enas om ett namn men nu är vi överens men..

2011-11-06 - Mys söndag
God morgon!Idag är det söndag utan Ruben och jag är ledig..Kan inte komma ihåg när det hände sist. Men eftersom jag har jobbat hela veckan varje dag så måste jag fixa lite saker idag. Johan var dock..

2011-11-02 - Jag är lyckligt lottad!
Svårt att ta på skorna, få av byxorna, lätt irriterad emellanåt, sover som en däckad, trött, läcker, ont mellan benen (typ foglossning), svårt att sitta, jobbigt att stå, sammandragningar, konstant..

2011-10-30 - Bilder <3
God morgon.Hade en jätte trevlig kväll igår hemma hos Dennis & Pernilla och vi fick också veta en glad nyhet :) Dem ska också ha barn. Dem vet inte när utan ska till BM snart. Så stort grattis till..

2011-10-29 - Stolt
God morgon!Idag skulle vi ha en mysig ledig dag tillsammans och sedan lite träff med vänner på kvällen men det ser inte så ut..När jag kom hem igår efter jobb ligger mannen i soffan och mår inte alls..

2011-10-28 - Fredagsmys!
Nu är det fredag och jag önskar så klart att den skulle spenderas med min lilla kille så vi kunde ha fredagsmys, men så är inte fallet. Idag ska jag jobba 15-21.30...Ruben ska ha frdagsmys med mormor..

2011-10-24 - Troll <3
Nu sitter han brevid mig mitt älskade troll :) Vilken ro det är i kroppen att ha honom hemma! Men han känns så stor emellanåt, han lär sig så mycket saker hemma hos sin pappa, Andy är verkligen grym..

2011-10-23 - Söndag, den bra :)
God morgon!Nu har det lugnat ner sig lite..Försäkringsbolaget kommer i veckan och kollar och vi har haft snickare här i veckan. Hoppas bara att det blir en lugn vecka nästa vecka så vi kan koppla av..

2011-10-19 - Tom..
Är helt tom i huvudet. Det har visat sig att vi måste renovera om hela vårt badrum för det blivit fel när det gjordes för 4 år sedan och nu har vi kanske fukt över en stor del av huset om vi har en..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se