ruffsbaarn
16 år och snart mamma. Min blogg kommer mest handla om min lilla Zacke som snart kommer till världen!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-09-19 - NY BLOGG!!
tjo! kom in på denna blogg nu efter massa strul haha. Har iallafall skaffat ny, så följ den och kommentera! Uppdaterar VÄLDIGT ofta, så kommenterar ni inte där nu så vet jag inte vad som är fel. med..

2012-07-18 - Godmorgon!
Trodde jag skulle dö igår seriöst haha.. blixtrade och åskade huur mycket som helst, och sen slog det ner sjukt nära våran balkong :o lös (lyste..) upp hela vardagsrummet, blev livrädd. Zacke sov som..

2012-07-16 - duusch!
Zacke sover sen 20 över nångång, så nu ska jag duscha och fixa lite :) Är sjukt trött haha, kommer nog somna rätt tidigt ikväll så blir inga fler inlägg nu :) ska försöka komma igång med att blogga..

2012-07-16 - furuvik
Hellu!Lillskrutten vaknade runt halv 8 imorse, skönt det! Åt frukost osv, sen gjorde vi oss klara för att åka till furuviks djurpark, Zacke, pappa, Carro och jag :) Åkte runt 9, tog ju ett par timmar..

2012-07-14 - ny blogg?
sitter och funderar på om jag ska fixa ny blogg.. ska bara komma på nåt bloggnamn.hjälp tack :)...!

2012-07-13 - dedär med rubriker.....
Helluu igen :) Har som sagt varit hos mamma hela veckan, eller ja, tills igår iallafall. Så nu är jag själv hos pappa eftersom att dom är i london, men dom kommer hem imorrn så blir inte så länge :)..

2012-07-06 - yoo!
Många säger att jag ska blogga, men vet inte vad jag ska skriva oom haha :).. Har inte gjort något speciellt i veckan. Träffade Fia igår ,som jag inte gjort på sjuukt länge! Vi gjorde inget speciellt,..

2012-06-26 - äntligen fått de nya :)
orkar inte skriva så mycket, men har iallafall fått nya blogg.se nu. Har hört lite av varje om att det är helkasst å att det duger, så får väl se vad jag tycker :)Alla skriver om midsommar å grejer...

2012-06-18 - tjooo:D
Kom hem igår runt kl 6, då var redan min lillaplutt hemma så blev att gosa med honom tills han skulle sova :)! Min mobil vill tyvärr inte samarbeta så får inte över bilderna från mobilen.. ska försöka..

2012-06-15 - helluuuuuuu
Har inte haft tid att skriva idag! Vi vaknade runt 6, åt frukost, lekte, kollade tv, lillskrutt sov osv. Sen gick vi och mötte Nina och Alice. Gick runt på stan ett tag, köpte lite grejer iaf :)..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se