Sandra - Mamma i Mars 2011
Jag är 21 år gammal och väntar mitt första barn som är beräknad att komma den 9 Mars 2011. Bor tillsammans med min sambo och våra djur. Skriver om min vardag/graviditeten i bloggen.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-12-07 - En tur till gymmet
Viggo sover, jag ligger och lyssnar på Katrin Zytomierska bok Bucketlist. Therese Lindgren hade ett erbjudande att lyssna på ljudböcker på nextstory så jag passa på. Viggo och jag var på gymmet förut..

2016-12-04 - Vi lever :)
Längesen jag skrev, inte så mycket som hänt heller förvisso. Viggo har nu sju tänder i munnen, han går längs med möbler och börjar bli mer och mer säker och släpper korta korta sekunder. Den 22:a blir..

2016-09-19 - Att se livet genom en kameralins
Förra veckan fick jag äntligen hem min systemkamera, det blev en Nikon d3300, hittills gillar jag den. Enkel att förstå sig på och det blir fina bilder. Vi hade ju en Olympus förut men jag och den..

2016-09-02 - När sömnen håller sig borta
Viggo är lite krånglig nu på nätterna, tror hans tänder irriterar honom och så är det nog fler på väg upp det tror jag även om jag inte ser fler för tillfället så han vaknar och är ledsen flera gånger..

2016-08-18 - Träningen ligger på is
Förra veckan åkte jag på en förkylning, usch hade feber och mådde inte alls bra, igår och idag har jag känt mig okej men jag har inte varit på gymmet på över en vecka men det känns rätt så chill..

2016-08-17 - Tankar om graviditeterna
Innan jag fick Viggo lyssnade jag på massor poddar som ett sätt att förbereda mig, dom jag lyssnade mest på var Vattnet går och Förlossningspodden. Gillar båda massor, sen kom Viggo och ja allting..

2016-08-12 - Hallå där
En förkylning har hoppat på mig, jag hoppas snart på att bli frisk. Första prövningen på hur taggad man är på att ta tag i detta med gymmet, men det är jag kan jag lova. Såg en bild från när Viggo var..

2016-08-02 - Att träna med barn!
Jag har ju med barnen till gymmet nästan jämt, dom stora får roa sig med surfplattan på soffan men Viggo får följa med in i lokalen. Men Viggo tycker ibland det är lite sisådär att bara ligga och glo..

2016-07-18 - Det strålar så om dig
Jag ligger nu i sängen med Viggo sovande brevid mig, älskar att höra barnens små sovande andetag. Viggo sover ju alltid brevid mig så ser inte fram till den dagen han börjar fara runt i sängen...

2016-07-06 - När du ler <3
Om du nångång skulle fallaSå fångar jag upp dig med desammaTro migFör du är den jag vill vara med Inga hinder kan stå i vår väg Och vad gör det om mörkret faller ner?Du lyser upp ett helt kvarterNär..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se