Seminariet12
En för det mesta glad och positiv blogg om familjelivet med mina två små skatter och min stora kärlek. Skriver om livet som mamma, inredning och en del recept och andra tips!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-06-18 - Turkiet 2015
Vilken fantastisk semestervecka vi fick i Turkiet. Vi var i Side och bodde på Sunwing Side East Beach, ett fantastiskt hotell som var nog det fräschaste jag bott på någonsin, de gillar jag ;) Stort..

2015-03-23 - Godmorgon måndag!
Det är tur Valter har fått klippt sig efter det här kortet ser jag nu ;) Ny vecka och här har vi avverkat ännu en helg med feber och förkylning, usch vad less jag är på bacillerna, nu får det vara..

2015-03-10 - Inte undra på...
Ikväll när jag skulle ge lilla V mat så upptäcker jag ytterligare en liten bissing, ena framtanden uppe. Inte konstigt han sovit lite dåligt några nätter, tre tänder på fyra dagar =)Ikväll hade jag en..

2015-03-08 - Lassemaja och tänder
Vilket väder vi har haft idag! Tyvärr har jag inte varit ute riktigt så mycket som jag önskat för vi hade ett kalas att förbereda... Felicia hade i år önskat kalas med tema Lassemajas Detektivbyrå. Så..

2015-03-05 - Idag är en sån dag!
En sån då vädret är alldeles fantastiskt, klarblå himmel, strålande sol och plusgrader. Hjärtat slår nästan dubbelvolt av lycka att snart är våren här, på riktigt!Idag har vi först varit ute på en..

2015-03-03 - Baka liten kaka
Idag hade vi en sån där "mellandag", Valter var pigg men ändå inte... för rastlös och pigg för att vila, men inte riktigt orken och tålamodet för att göra så mycket. Sol och plusgrader ute så vi gick..

2015-03-02 - Välkommen mars och sportlov!
Här hemma har vi sportlov den här veckan, och det innebär att även Valter är ledig från förskolan. Felicia är hos sin pappa och har lite sportlovsledigt så det är jag och killarna som hänger hemma...

2015-01-22 - Ni måste testa den här!
Nu har det äntligen vänt för stackars Felicia, igår var ingen bra dag och febern var hög så hon orkade bara ligga i soffan. Hon är väldigt förkyld nu men febern har börjat gå ner så idag har hon både..

2015-01-20 - Pustar ut


2015-01-18 - På låtsas
Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se