sjubarnsmorsan
Inte alltid lätt att få ihop det som ensamstående mamma med 3 hemmaboende barn och 4 utflygna som nu har skaffat egna liv och familjer. Lite djur på det, jobb och allt annat slit omkring så blir det mycket. Därför är det skönt att få skriva av sig ibland och kanske hitta likasinnade att byta erfarenheter med?


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-01-13 - Blä
Känner ingen glädje alls just nu. Gråter mycket när ingen ser vill inte vara nån till last. Känner mig så ensam just nu fast man har en stor familj. Det känns som ingen förstår här och jag vill inte..

2019-01-09 - Tittut
Ja här var det länge sen man skrev nåt. Men tänkte att nu kanske det är dax för en rad. I måndags skulle jag börjat jobba. Men blev sjukskriven denna vecka för knä.Jag har ju gått säkert 2 månader med..

2017-07-22 - 22 Juli
Nu var det längesen jag skrev nåt här. Det har varit mycket med jobb hela våren. Jag har jobbat på ett dagis bredvid där jag bor. Jag trivdes så himla bra med personal och alla goa barn. Det blev..

2017-03-06 - Måndag
Idag har vi varit på benen längre stunder. Jag hoppas det går åt rätt håll nu. Det har varit några riktigt jobbiga dagar.Jag tänkte jobba på onsdag om det går som det ska. Väntar på att läkaren ska..

2017-03-04 - Lördag
Ja fy vilka dagar det varit sista tiden. Men det var skönt att dem hittade njurbäckeninflammation på akuten. Så nu är värken mindre i alla fall.Och på det fick vi influensa allihopa så nu ligger vi..

2017-03-01 - Lite kort
Skriv inläggstext  - Läs hela inlägget här

2017-03-01 - Onsdag
Igår var jag på koll av urinblåsan och dem såg att den ena njuren inte öppnade sig och släppte ut urin.Efter ingreppet har jag ont så idag har jag varit hemma. Och i morgon blir det röntgen av..

2017-02-27 - Måndag
Nu sitter jag på dagis och väntar att första barnet ska komma.Det blir en lång dag idag 6.30-18.00.Den här veckan blir det fler utredningar på tis o tors om varför jag kissade blod.I morgon blir det..

2017-02-20 - Måndag
Oj nu var det längesen jag var här inne och skrev. Det har ju varit mycket här med jobb och dödsfall. Och det fortsätter nog ett bra tag till innan det är klart.Just nu har vi det jobbigt med mamman..

2017-01-31 - Tisdag
Idag är det andra dagen på jobbet. Har redan fått domningar på vänster sida känner mig ledsen och trött.Jag hoppas det är övergående. Tänk med vad känslig man är har fått lite olika tillrättavisningar..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2019 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se