sjubarnsmorsan
Inte alltid lätt att få ihop det som ensamstående mamma med 3 hemmaboende barn och 4 utflygna som nu har skaffat egna liv och familjer. Lite djur på det, jobb och allt annat slit omkring så blir det mycket. Därför är det skönt att få skriva av sig ibland och kanske hitta likasinnade att byta erfarenheter med?


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-24 - Lördag
Ligger i soffan och det snöar ute just nu. Det är jag och hundarna hemma, Eddie är ute på äventyr. Tänkte packa lite idag men motivation har inte infunnit dig än. Jag får se om det kommer idag. Jag..

2021-04-23 - Tankar
Hej dagbok nu måste jag skriva lite igen. Jag har varit hemma hela veckan pga astman/allergi som kom tillbaka. Orsaken är bl a att den kommer när man utsetts för stress. Och nu har stressen varit hög..

2021-04-11 - Sant
- Läs hela inlägget här

2021-04-11 - Söndag igen
Helgen har varit upp och ner men ändå lugn. Skönt att solen visat sig båda dagarna. Emma har varit här och hjälp till med packning. I mitt huvud går massa tankar runt skulle nog vilja ha en..

2021-03-31 - Onsdag
Mår något bättre så prövade och jobba en stund idag. Det gick bra kul och träffa barnen igen. Men fortfarande jobbigt och vara social och prata för mycket. Så höll mig mest med barnen men dem förstår..

2021-03-31 - Blä
Fy vilka dagar det varit gråt och förtvivlan. 0ron växer för varje dag känns det som. Jag har skrivit till flera med bostad men inget svar. Inte äns där är man attraktiv. Jag tänker på det här hela..

2021-03-28 - Söndag
Idag har det varit en regnig dag men det är ok tycker jag. Igår fick jag veta att min moster / extra mamma gått bort. Så det spädes på mitt mående ännu mer. Så dagen igår tillbringades mest liggandes..

2021-03-27 - Lördag
Idag blev jag väckt av mina 2 fyrbenta vänner. Så vara bara gå upp och ge dem det dem ville ha. Nu ligger jag i soffan och funderar på dagens agenda. Det blir rensning av handdukar, gardiner,..

2021-03-26 - Arg
Morgonen vaknades med tårar och ilska. Var så arg och besviken i kroppen. Det är jobbigt och gå omkring såhär kroppen är som en stel pinne. Tårarna rinner jag kan inte stoppa dem. Nu måste jag skaka..

2021-03-25 - Blä
Idag har jag bett om hjälp med att få skuldsanering. Det känns skönt att få hjälp och få det i rullning. Inombords idag känner jag mig så trasig oron och ångesten tar över ikväll. Jag har sånt tryck..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se