Skratta Älska Lev
Väntar vårt första barn, som varit på väg att kika ut alldeles för tidigt! Vi hoppas att Bebis ska dröja lite till i magen. Fälj gärna med för att se hur det går. Bloggen handlar i övrigt om vår längtan efter Bebis och vår alldeles härliga och vanliga vardag.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-08-02 - Gu
Gu

2011-02-26 - 700
Hej hej!Det är fortfarande lite folk som är här inne och snurrar!Detta blir mitt 700:e och sista inlägg här.Du kan följa min nya blogg genom att klicka på länken -------->Följ min blogg med..

2011-02-14 - Ny adress!
Jag har ny adress! http://sennerhall.blogspot.com/ . Ni hänger väl med??

2011-02-14 - Extremt flöde?!!
Är det vanligt att brösten är överfulla, precis hela tiden??? Det bokstavligen sprutar ur de, MYCKET!! Tredje linnet sedan inatt är nu dränkt!LillFisen har litesvårt att hinna med , sätter i halsen..

2011-02-14 - En underbar månad!
Här ser ju lillplutten lite förtvivlad ut! Lite drömsk kanske? Fin är hontill tusen!!Poker, mellan amningarna. Jag jourade kan man säga, och hann spela bortbåde mammas och Niclas marker.Jag ser lite..

2011-02-12 - Babyliften? Nej... Bärselen? Nej... Soffan...
Babyliften? Nej... Bärselen? Nej... Soffan bredvid mamma?Nej... Men i fotändan på mammas och pappas säng? Ja där är rätt trevligt att sova när vi tänker efter!

2011-02-12 - Lyftkran
Igår var LillFisen FYRA veckor! Och på denna bilden... Håll i Er: TVÅ veckor! Och lyfter så fint. Ni ser ju att hon är så duktig! Man får skrytamed sina barn och tro mig, det kommer jag fortsätta med...

2011-02-11 - Separation
Hej och "god"morgon. Här sitter jag och slänger i mig kall havregrynsgröt och kaffe. Vill passa på att tacka för alla tips! Min lilla är just nu inte alls nöjd, eller jo just denna sekund (peppar..

2011-02-10 - Jag hade inga gravidcravings. Jag åt nytti...
Jag hade inga gravidcravings. Jag åt nyttigt och tänkte mycket på vad jag åt, eftersom det var en liten inuti mig som fick i sig allt jag åt. Nu är det kanske lite mer OK med lite mer smaskens? Så..

2011-02-10 - Idag har vi mysdag! Imorse kom Sandra förb...
Idag har vi mysdag! Imorse kom Sandra förbi och åt frukost, härligt med sällskap tycker vi, som skulle gett oss ut på stan idag. Men vädret var ju inte så trevligt som igår, sen ser ni ju hur mysigt..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se