Småbarnsliv, graviditet och shopping
Jag skriver om min vardag som blivande 4 barns mamma, om min graviditet och magbilder mm och det som hör till! Och så visar jag gärna mina shopping fynd!
Gillar antikt och loppis och nytt med såklart! Välkommen in!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-05-03 - Kan jag be att få leva tack!
Nu jävlar får det vara slut med sån här deppig skit. Jag ska anstränga mig som fan även när det känns skit och jag ska be om hjälp när jag behöver hjälp. Nu vill jag ha en vardag, jobba, vara..

2015-04-01 - Speedad
Vet inte om det är positivt eller negativt men när jag är speedad gör jag smycken på löpande band. Hjärnan jobbar på högvarv och jag har hur mycket energi som helst, men nu är jag samtidigt medveten..

2015-03-26 - Mens humör som heter duga
Hade någon trampat mig på tårna idag hade dom fått en fet smäll, är sjukt irriterad...... Mens humör från helvetet! 

2015-03-24 - Kaffe på morgonen är så gott
God morgon!Idag har det varit svårt att vakna helt slut i huvudet (på ett positivt sätt) antar att det är av alla intryck från jobbet igår :)Låg länge kvar i sängen innan jag gick upp!! Nu har jag..

2015-03-23 - Hemvård och smycken
Lite påskpynt :)Imorse åkte jag till jobbet och "gick bredvid" följde med på jobbet på förmiddagsrundan!! Jag längtar verkligen till jag ska jobba på riktigt!!! När jag kom hem började jag fixa..

2015-03-20 - Jag saknar att blogga


2015-03-18 - En snart tvåårings fot
Kanske en ovanlig bild i ett blogginlägg.. Men idag finns det inte så mycket mer att berätta..Eller jo klart det finns, jag har ju fått hem storhandling av mat via mathem.se!! Rekommenderas varmt! Det..

2015-03-09 - Från glädje till panik och sorg
Det känns bara lättare och lättare för varje dag som går och jag börjar verkligen längta efter att gå upp och köra iväg till jobbet på morgonen. Komma hem och orka laga en middag och ta hand om barnen..

2015-03-09 - Från glädje till panik och sorg
Det känns bara lättare och lättare för varje dag som går och jag börjar verkligen längta efter att gå upp och köra iväg till jobbet på morgonen. Komma hem och orka laga en middag och ta hand om barnen..

2015-03-08 - Jobba
Jag längtar efter att jobba, längtar efter känslan att komma hem och känna att jag presterat under dagen och att jag är nöjd med min dag. Jag längtar efter vardag och runtiner och att jag ska kunna..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se