Sofis place
Jag bloggar om mitt liv som mamma till mina 3 underbara grabbar i åldrarna 9, 3 och 2år. Är gravid med nummer 4 som beräknas komma 10.e september. Följ med i min blogg där jag beskriver våran vardag på öppet och ärligt vis men ändå med lite ironi!!!!! Välkommen till min blogg!!!!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-08-11 - Länge sen...
Länge sen jag hängde här. Varit lite rädd för bloggen. I och med att det var så länge sen jag skrev här så kanske folk har tröttnat på och titta in här. Men nu har jag så mycket och ventilera ut så..

2015-06-13 - Premiärbad i gnöttlern och roadtrip
Idag har barnen haft badpremiär. En smart idé av mig och åka ut till sjön en sväng. Det var kallt sa Anton när han satt där. Men det gick över fort. Även Wille badade och var snabbt i. Brukar inte..

2015-06-08 - Vi är tillbaka i gamla rutiner igen!
Vi tog sovmorgon imorse. Fick sova till sju i alla fall innan Adam vaknade. Gick upp och skulle väcka Albin. Sa till honom en gång och kom direkt på att han hade sovmorgon till 7.45 idag. Han började..

2015-06-02 - Regn, regn, regn
Varenda jävla dag. Alltså helt seriöst?! Man skulle tro att det är höst och inte 2/6. Dagens sanning. Regn, regn och åter regn. Jag vill ha sol. Värme. Jag står fanta snart inte ut. Fryser häcken av..

2015-06-02 - Fortfarande hemma
Vabbar en dag till. Dessa 48 timmar barnen måste vara hemma utifall att. Tror inte det var magsjuka. Hans magont berodde nog på den enorma tårtbotten han smällde i sig ett par timmar tidigare vad nog..

2015-06-01 - Vabb och månades mål!!
Igår är jag hemma och vabbar. Wille sa igår kväll att han hade ont i magen. 10 min efter ca så lade han en spya i sin säng. Fan, tur att jag la dit ett extra drag och slapp sanera hela sängen. Det..

2015-05-31 - Uppdatering
Det händer inte så mycket just nu. Sedan jag började på praktiken så orkar jag inte så mycket när jag kommer hem. Lagar mat, tvättar, städar lite. Sen börjar nattning av barnen. När kl slår 21 är jag..

2015-05-15 - Promenadbilder och ett sovande barn
Idag är en helt underbar dag har jag känt hela dagen. Kände på mig att detta skulle bli en bra dag när jag vaknade imorse kl 06:00. Adam överraskade och sov till 07. Somnade sent igår kväll då han..

2015-05-09 - Jag men god morgon eller nåt?!
Idag mår jag piss. Ledsen. Ont i huvudet. Kommer få migrän senare under dagen. Jag avvänjer kroppen från colan. Aldrig mer att jag vill gå igenom detta för denna sakens skull. Det är inte värt..

2015-05-07 - Torsdag
Idag känner jag mig som ett latarsele. Legat i sängen sen Adam vaknade kl 06, eller jag har stor på toa och gjort frukost men hamnar i sängen igen och nu vart kvar där en timme eller så. Vet inte vad..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se