Sopnedkast
Jag heter Angeliqa och är en 23-årig fru som väntar första barnet med bf 18 mars 2012. Jag bloggar om graviditeten samt tankar och funderingar kring allt som graviditeten innebär. På min blogg hittar man även många inlägg om mina stora intressen i livet som är vintage, vackra klänningar, 50-tal, bakning och loppis.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-10-20 - (saknar titel)
When you are dealing with a phenomenon as diverse as human beings, it is very difficult to create rules which will work equally well for everyone. Nevertheless, there are some characteristics shared..

2014-02-14 - Bloggflytt
Hej på er!Visst vet ni om att jag har flyttat bloggen?Numer bloggar jag på Cramnell.blogspot.comHäng med dit vettja!(Jag har även mailat Bloglovin och bett dem flytta över alla gamla följare från den..

2013-12-18 - En ny början
Fina ni.Jag kommer tillbaka nu. Fast inte här på Sopnedkast.Vill ni följa med mig hittar ni mig på Fru Cramnell hädanefter.

2013-03-27 - Om slutet på en era
Det har varit fantastiska år här på Sopnedkast tillsammans med er. Jag har ventilerat ämnen som varit väldigt känsliga och fått fina, fina vänner och bekanta genom bloggen. Här har jag kunnat..

2013-03-25 - Miranda 1 år!
Idag blir vårt älskade charmtroll ett år! Hurra hurra hurra!Så kom du då till oss du älskade barnoch grep våra hjärtan med kraft.Med ens fick allting mera mening,långt mer än det någonsin haft.Du ler..

2013-03-24 - Tårtbotten
Jag bakar numer alltid egen tårtbotten när jag gör tårtor. Det är smidigt eftersom man då kan ändra sockermängd osv efter eget tycke och smak. Det recept som jag brukar använda är fantastiskt...

2013-03-23 - En present
Det gick väldigt bra på undersökningen igår. Läkaren kunde inte se några missbildningar på njurarna och sade att allt såg bra ut som hon såg med blotta ögat. Men det ordentliga resultatet får vi först..

2013-03-20 - En personlighet
Miranda är så härlig nu. Det är fantastiskt att se hur hennes personlighet kommer fram mer och mer. Och hur hon själv upptäcker sin egen vilja och sina resurser. För ungefär en månad sedan drog hon..

2013-03-17 - I backspegeln
Lite så här har det sett ut på min Instagram (sopnedkast) på sistone.

2013-03-14 - Om det där mörka och hemska
Jag tappar andan. Försöker hitta den igen. Stirrar ut i tomheten. Utan att kunna se. Annat än minnen, och rädsla. Sammanflätade. Den där förlamande rädslan. Den slår mig ibland. Men den är annorlunda...Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se