Story of my life
Malin, 20år, bor strax utanför Göteborg. Bloggen är en "dagbok" där jag skriver om mitt liv, min kärlek, mina hundar och min graviditet. Tankar och känslor som gravid och blivande mamma.

Bloggen dokumenteras med massa foton!
BESÖK! :)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-08-20 - Stephanies sjukgymnast
Idag var vi hos sjukgymnasten igen, det blir resultat! :D Innan var något mått på 96, nu 94. Fick även en del övningar att göra för att träna balans osv :) Yey! Inne på Friskispraktiken. 

2014-08-16 - Utställning
Idag var vi på utställning i Nossebro. Jag, Tim, (min bror) Miranda (hans flickvän) och deras hund Nicko. Och Colette då :) Fel väg typ 100 gånger för att de skyltat helt knasigt i Borås pga..

2014-08-15 - Dop, dop, dop.
I mitt lilla popcorn till huvud finns det bara en sak som cirkulerar nu: Dop. Trodde inte att det skulle vara såhär jobbigt att planera för ett dop, det kanske det inte behöver vara heller - men jag..

2014-08-07 - 3 månader
Idag blir Stephanie 3 månader! Helt ofattbart vad tiden flyger förbi. Min pyttelilla tjej blir så stor. Tog tempen nyss igen, fortfarande feber :( Igår på BVC blev hon ju även vägd och mätt. Vikt:..

2014-08-06 - Feber.
Lilla hjärtat gnyr och är ledsen. Tog tempen på henne och då har hon feber. Dumma vaccination. :( Tycker så synd om henne

2014-08-06 - Vaccination
Huuaa.. Ingen rolig morgon. Jag var beredd på att börja gråta och det gjorde jag också. Det finns nog inget som gör så ont som att se sitt barn gråta. Tårarna sprutade på Stephanie och hon grät så..

2014-08-04 - Världens bästa pojkvän
Jag har världens bästa pojkvän! Jag har ju varit stressad som en gnu och han har vetat det. När jag kom hem hade han fixat detta. Lite avslappningsmusik till detta och jag kände hur stressen och oron..

2014-08-04 - Mycket
Nu behöver jag skriva av mig. Har så sjukt jävla mycket i huvudet just nu. Har varit instängd i en lägenhet i 10 månader. Sjukskriven och mammaledig. Det blir mycket tid i lägenhet! Det ska dammas,..

2014-08-03 - Morgonprommis
Vaknade 07.15 av mig själv trots att vi var uppe sent igår och käkade god middag och spelade sällskapsspel med Micke och Linda. Inte ens Stephanie har vaknat än. Satte mig med en kopp amningste och..

2014-07-30 - Magont
Usch vad jag hade ont i magen igår, så ont har jag inte haft på länge. Har inte ens haft ont i magen sedan förlossningen. Snart är det helg och då kan jag och älskling ses helaa dagarna långa för han..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se