Strumpan & Co
24-årig mamma till Strumpan född dec -08, nu i väntan på ett småsyskon beräknat till 15 oktober. Skriver om vårt vardagsliv, om föräldraskap, om ditten och datten.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-10-27 - hej och hå
Hur bloggar man? Hur kunde jag tycka att det här var så roligt så länge? Får lite halvt ångest av att läsa "mammabloggar" och tänka att det är allt mitt liv är. Barn hit, barn dit, amning, mat, bajs,..

2011-06-09 - det kan bara bli värre...
Majgod. En sak med föräldraskap jag insett, är att när det känns som jobbigast och mest kaosigt, så KAN det bli värre. Mycket värre. En 2,5-årig supertrotsig unge och en 8 månaders med tandsprickning..

2011-06-05 - godmorgon
Klockan är strax över 6 på söndag morgon och jag är den enda som är vaken. Ska strax iväg till min andra arbetsdag. Det gick bra i fredags. Fick en liten mjukstart på jobbet vilket var skönt i och för..

2011-06-02 - pepp behövs..
Jag har nog lite ångest inför första arbetsdagen imorgon.. Att behöva åka ifrån min minsting.. Länsade mataffären på barnmat... Det borde gå bra. Hon vill inte amma lika mycket längre utan föredrar..

2011-05-19 - Tävlar hos MammaMilla om en ringsjal
Det är klart att jag är med och tävlar hos Milla om en ringsjal från mormor Elsa. Nog för att jag älskar min Manduca, men den kan vara lite otymplig ibland. Hemma och i tvättstugan t.ex. skulle jag..

2011-05-13 - Nytt och sytt
En liten uppdatering om det senaste i pysselbloggen - Ett blöj- och våtservettsfodral som går att hängas på barnvagnen. Har även kidnappat mammas overlock nu och har alltså två symaskiner. :-D

2011-05-08 - en semester från bloggen
Jag hoppar in och skriver ett litet sponsrat inlägg om resor. Innan jag fick barn föraktade jag charterresor och charterresenärer. Hur tråkig och vaniljsvensson fick man bli egentligen? Nej, då skulle..

2011-04-25 - kram
Jag lever, men det är mycket nu. Strålande sol, två barn, förskola, make, sommarplaner, saker som händer, tyg och garn och annat roligt gör att det blir inte så mycket tid eller engagemang för bloggen..

2011-04-19 - falling for you...
Varje vår förälskar jag mig återigen i livet och i Stockholm. Stockholm på våren är makalöst vackert. Undrar om körsbärsträden vid Kungsträdgården blommar än? Jag och barnen hade en helt underbar dag..

2011-04-15 - vårmys i solen
Våren är på gång ordentligt nu! Så skönt. Dagens har spenderats på vift. Jag tog mina små och träffade två mammor med två små var och traskade lekpark och klapphage. Det var faktiskt jättetrevligt,..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se