Susannes blogg - i huvudet på en tvåbarnsmorsa
Jo, en smått galen tjej, sambo, matte och mamma på 30+ som älskar sitt liv (mestadels i alla fall) (när det blåser medvind) (och jag sovit på natten) (och tvätthögen inte vuxit sig högre än Turning Torso) och dem omkring det! Skriver om allt mellan himmel och jord som rör och berör mitt liv och mig. Och alla andra. Och kanske dig?

Jag försöker styra livet rätt mellan dammråttor, tvätthögar, bus och allmänt kaos. Ibland blir det pannkaka, ibland blir det lycka - men allt är kryddat med kärlek!

Jag gillar att både fotografera och arbeta med bildbehandling i datorn, vilket nog syns både i det ena inlägget och det andra...


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-07-08 - Semestertider är rätt nice va?


2013-05-16 - Eurovision?
Näe, den här delfinalen var verkligen inte bra! Den ena trista låten efter den andra... Bytte tillslut över till hockey-vm, och där var det bra mycket mer drag!!!Heja Sverige!

2013-05-14 - Vissa dagar...
Han den där Murphy och hans lag är verkligen inte mina polare. Särskilt inte igår... Dagen började bra. Jag och Lilleman bestämde oss för att baka det stora lasset kanelbullar. Mitt i baket tyckte..

2013-05-10 - Because I'm worth it!
"Modern family", ett glas vitt och virkning - because I'm worth it!

2013-05-09 - Tunga artilleriet
Vaknade imorse med en irriterande öm hals. La mig i solstolen, lyssnade på fågelkvitter och drack te. Massor. Men inte fan hjälpte det! Bäddade ned mig i soffan på eftermiddagen. Drack mer te.Inte fan..

2013-05-08 - Hepp!
Nästan ett helt år har min blogg legat i dvala, och innan dess hostade den till några få gånger i några simulerade dödsrosslingar. Men så hepp, tu tre - Susanne är tillbaka! Jag har nu hunnit ikapp..

2012-05-22 - Eurovision del 1
Kikar på Eurovision song contest delfinal 1. Och den imponerar inte direkt. San Marino är ju direkt pinsamma. Måste till och med ta fram skämskudden... Fast Finland gillar jag. En finstämd visa med..

2012-05-21 - Sorteringsmani
Jag och Pappersgubben en kall vinterdag i februari 2011Vi har många kort i vårt fotobibliotek på datorn. Foton tagna sedan 2005, då vi fick vår första digitalkamera. Totalt är det för närvarande 38885..

2012-05-19 - Fiii faen...
...vad bra man kan ha det ibland! Njuter av underbar skärgårdsluft. Solen skiner. Barnen leker med Pappersgubben. Jag ligger och lapar sol i en solstol. Katten strosar runt i gröngräset och jagar..

2012-05-16 - When life gives you lemons...
...make lemonade. Fast jag börjar tycka att det räcker med lemonad nu. Jag har så att det räcker och blir över. Big time. Vill inte ta hand om citronerna längre. Det räcker med citroner nu. Hör du det..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se