Suzidus
"En blog om bebis, loppisfynd, barnspråk, tankar, bebiskläder, livet, fotografi och annat allmänt. En vardag som alla andras, bara det att den är vår".


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-07-12 - Diabetes 1 har vänt upp och ner på vårt liv
Det var evigheter sedan jag skrev i denna bloggen och hade egentligen tänkt avsluta den, men jag kommer starta upp den igen med en helt annan inriktning. Livet har tagit en helt ny vändning för oss..

2015-06-16 - Jag är tillbaks en stund
Detta är mitt första inlägg sedan vi urnsatte min älskade mormor. Jag tappade sugen för bloggen samt så fick jag ett virus jag inte orkade ta tag i och jag har haft fullt upp. Vet inte om denna..

2014-11-20 - Till min mormor
Idag är verkligen en sådan dag jag skulle ha ringt dig och kommit och hälsat på för en tolva och en god kopp kaffe. Jag känner i varenda nerv i min kropp hur mycket jag behöver höra din röst och ditt..

2014-08-15 - Hösten på intåg
Sommaren har gått med hisklig fart. Om en vecka ska min minsting inskolas på dagis. Hon blir 17 månader. Det har hänt så mycket med mina små. Fasiken, innebär detta att hösten är på intåg? Filippa..

2014-05-16 - Tänder ett ljus ikväll
idag fick jag veta att vår kontaktperson/sjuksköterska på BUP dött hastigt i måndagskväll. Detta känns jättetråkigt och riktigt sorgligt. Det är honom vi gått till nu varannan vecka i 1 år sedan vi..

2014-04-27 - Lekstugan
Jag har nu grävt ur gräsmattan lite och lagt sten i hörnorna vid lekstugan. Har även placerat en plastväxt i kruka vilket gav ett rätt lommigt intryck. Vi har så mycket skugga i den delen av..

2014-04-24 - (saknar titel)
   

2014-04-22 - Filippa
Lite foton från idag. Så här står Filippa STÄNDIGT i köket. Drar ut rubb och stubb! Idag var vi på ÖP sedan var vi lite i trädgården. Nya favoriten är att sitta vid mina planteringar och leka med..

2014-04-21 - Fix i trädgården
Äntligen är våren här känns det som. Vi har fixat och hållt på i trädgården och äntligen är lekstugan färdig utvändigt bortsett tak och skorsten. Det ska vi göra när det blir varmt och mannen är..

2014-04-07 - Nu har det börjat arta sig
och vi har målat vitt på verandan och fönster m.m. Mycket måste målas en andra gång när det gäller kanterna och så plus att jag börjat måla fönsterluckorna. 2 är målade och ska målas igen, de andra 2..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se