Svartam
Livet som sambo och mamma till tre barn födda -99 -01 och minstingen född-09. Funderingar och betraktelser, allvarliga och roliga händelser handlar denna blogg om..


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-02-23 - Vårdag
Strålande solsken, en lycklig elvaåring och ett trevligt firande har dagen bestått av idag.Och nu kommer förmodligen inte bloggen att hinnas med på ett par dagar men jag återkommer.

2012-02-21 - Dubbla semlor
Jag råkade visst få i mig två semlor idag. En på jobbet där rektorn bjöd och en på fikastoppet hos min mor.Kanske läge att börja tänka på beach 2012? Eller inte. Jag är för söttokig av..

2012-02-20 - Måndag
Det finns saker vi aldrig kommer att veta.Det finns frågor som aldrig kommer att få svar.Och medans några glädjs åt den nyfödde sörjer några den de förlorat.Idag går tankarna till familjen och..

2012-02-19 - Tillslut
Tillslut tröttnade minstingen i huset och la sig på rygg och började samtala med katten Tom istället.-Baka me pappa.-Myyysigt.Jarmo han bakar fortfarande. Och här är en del av dom.Vaniljbullar,bland..

2012-02-19 - Vi bakar härhemma
Eller rättare sagt Jarmo bakar med barnen. Han har tålamodet med att det tar sin tid, det blir stökigt och det finns händer högt och lågt. För min egen del måste jag tyvärr erkänna att jag bakar..

2012-02-18 - God Lördag!
En sen långfrukost bestående av te, smörgås, yoghurt och olika pålägg är intagen med familjen.Kaffe och dusch blev det efter det och snart ska jag köra Bella och hennes kompisar till bowlingen. (Där..

2012-02-16 - Än så länge har vi klarat oss men...
Jag är en planeringsmänniska ut i fingerspetsarna och jag måste nu i efterhand elva år senare erkänna att ha ett barn som fyller år i Februari (The Månad av maginfluensa och annan skit) inte var ett..

2012-02-15 - Planer
Nästa torsdag fyller vår Bella elva år. Hon längtar och det ska bli väldigt roligt att se hennes reaktion på presenten vi har hittat på. Dessvärre kan jag inte avslöja något än eftersom hon nog kan..

2012-02-15 - Pip till det
Jag blir en smula nyfiken när jag mellan varven ser att jag har besökare både ifrån Finland, Ryssland och USA. Finnbesöket kan jag nog lista ut men Ryssland? Och USA? Ni måste ju förstå att jag blir..

2012-02-14 - Hon går och går för kampen mot bröstcancer!
Kopiera och låt henne gå vidare på din blogg!Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se