the life of Linnéa
får följa mig och mitt liv som mamma till en son på 6månader, mitt nystartade företag som hyrstol på en salong som jag började med när sonen var vara 4månader och även om mitt renoveringshem och mina visioner över livet och en dröm om att någon gång få bli en fru Olsson


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-06-09 - Laser behandling, andra omgången
För 10 dagar sedan va jag väg på min andra laser behandling. Satan i gatan va ont det gör! Hjälp vilka hemska blåsor jag har fått. Lite att man ångrar sig att..

2014-06-09 - Mindre än 3 veckor
Om mindre än 3 veckor är jag fru Olsson. Alla "måsten: inför ett bröllop börjar ta slut. Skönt :)Det vi har kvar är att skriva namn skyltar, bords placeringen..

2014-04-08 - Egenföretagare egen facebook sida?
Just nu sitter jag med valet och kvalet. Jag hyr ju en stol på Salong Unikts salong. Borde jag då kunna skaffa mig en egen sida på facebook?Jag vill faktiskt ha det, att slippa funderar på någon annan..

2014-04-07 - Bröllops skorna
inom 3 månader kommer jag vara fru Olsson :)Klickade hem 2 par skor. Nått av dom ska jag ha, troligen den med sluten tå, alltså den första bilden.Skorna kostar lite pengar, men det är äkta skin, båda..

2014-03-31 - Lasrar bort tatueringar
För 3 veckor sedan gjorde jag en gigantisk tatuering,  jag är alldeles för impulsiv för mig själv. Hoho jag är ju för fasen igen tjej med tatueringar, ..

2014-03-19 - Massa planer och planering
Om ni skulle komma hem till mig nu så skulle ni få en chock. mitt hem ser förbannat jäkla stökigt ut. vilket det även är. men just nu sitter jag och planerar bröllop för fulla muggar, sitter och..

2014-03-12 - Huvudvärk deluxe
Ligger i fosterställning med huvudvärk. Var tredje vecka i snitt blir det så här nu. Läkarna tror magen och huvudvärken beror på stress. Men enligt mig så stressar jag inte så mycket. Visst jag har..

2014-03-10 - Ringt massa samtal
Först ringt och kollat om vi kunna byta kyrka från Alfta till Voxna. Det gick jätte bra. Sen ringa till Lars som har Voxnaherrgård och boka. Sen ringa Edsbyns hotell och avboka lokalen där.  Nu..

2014-03-09 - Fick just förslag på menyn
På riktigt så är jag så lycklig så jag vill lägga mig ner och sparka med fötterna av lycka.Madde, du är grym! Jag vet inte vad allt betyder på menyn, men..

2014-03-09 - Voxna Herrgård
Först tänkte vi vigas oss i Alfta kyrkan och sen ha festen på Hotellet i Edsbyn. Sen va jag sugen på alfta Qureen att ha festen där efter vigseln. Blev bemötande av en..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se