The Little Missis
Min blogg, som säkert så många andras, handlar om livet som småbarnsförälder (2010-10-31), livet som fru, motgångar, framgångar. Sen älskar jag att pyssla med allt från att virka, sticka, till att ändra om i inredningen hemma, byta ut, måla om, sy om... Ja, allt!! Ser ut som hejsan ibland, men har man bara kul är resultatet inte så noga alla gånger. En blogg i både lite bilder och text..


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-02-19 - Fuck this day!!!
Som sagt säger FUCK THIS DAY!!! FUCK YOU och FUCK EVERYTHING!!!Dom säger att när man fallit ett tag att man tillslut når botten. Men min grop är bottenlös.Känns som..

2015-02-17 - Svårt att hitta nått att skriva... /Hard to find..
Som rubriken lyder.Jag sitter ofta på kvällarna och tänker att jag kanske skulle skriva en rad. Men jag hittar aldrig nått att skriva om. Haft en riktigt härlig dag på..

2015-02-01 - Uttråkad.... / Boooored....
Så förbannat uttråkad!!Vill göra något, visst jag kan virka klart mina grytlappar eller sticka klart mega filten jag håller på med. Men jag tänker mer på..

2015-01-30 - Tillbaka på jobbet... / Back to work....
Då var mammaledigheten officiellt slut! Andra dagen tillbaka på jobbet. Jag har ju jobbat varannan helg ett tag så helt borta har jag väl inte varit. Men det känns bättre..

2015-01-24 - Välkommen magsjuke Expressen... / Welcome stomach..
Bläää!! Ja det bröt ut magsjuka på dagis i veckan så jag höll bägge barnen hemma och trodde vi klarat oss. Men icke då! I fredags får jag ett sms..

2015-01-07 - Gott nytt åt och god fortsättning!!!! / Happy New..
Då var det 2015, ett år som inleds av glädje men också av en gnutta sorg! S börjar dagis ihop med storebror den 12/1 och därmed är min bebis ett gisbarn och ingen..

2014-12-15 - Underbara juletid!! / Wonderful cgristmas time!!
Jag älskar denna tiden av vintern. Dock saknar jag snön och har lite mindre Julia känslor än vad jag normalt har. Det har hänt lite tråkiga saker det sista som gjort att..

2014-11-17 - Oj oj oj, nu var det länge sedan... / Oh my, it..
Hej på er alla kära läsare. Nu var det bra länge sedan jag skrev något. Alldeles för längesedan.Tror vi kör en kort up date.Ja, vi börjar med huset. Garaget är klart så när som till elen. Det ska..

2014-08-31 - Ännu en beställning färdig.. / Another order..
En mamma från en mamma grupp på Facebook fick tips av min kära syster att jag virkade fikabröd och mat. Så jag fick ännu en beställning på ett set med virkade saker. Jätte roligt att virka och sälja...

2014-08-23 - (saknar titel)
Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se