Thefunhagens
Bloggar om stort och smått som händer i vår familj. Familjen består av mamma, pappa, sonen den äldre på 6 år och sonen den yngre på 1 år. Till hösten börjar storebror skolan och lämnar dagis trygga värld. Då passar lillebror på att ta storebrors plats på dagis. De ska inte slippa oss så lätt på dagis ;)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-01-28 - Segt


2015-01-28 - Operation
Vid ronden på måndagen den 20/10 berättade läkaren att röntgenbilderna från dagen innan såg inte bra ut. Korsetten klarade inte av att hålla upp min skadade kota tillräckligt utan kompressionen var..

2014-12-05 - Korsett vs operation
Jag fick veta att det fanns två alternativ när man brutit ryggen, antingen operation som då innebar att de skulle operera in skruvar och stag i ryggen för att stabilisera skadan, dvs steloperation...

2014-12-05 - Vad hände egentligen den där morgonen?
Vad var det som hände, som gjorde att jag en vanlig torsdagsmorgon fick åka ambulans? Hur kunde jag skada mig så illa?Pojkarna vaknade tidigt, redan innan jag hunnit duscha. När jag kom ut ur duschen..

2014-03-26 - Samuel 3 år idag
Hipp, hipp hurra för världens vackraste, finaste, underbaraste Samuel idag som blir hela 3 år! Busig som han är kunde han i te stanna i sängen tills vi kom in och sjöng så det blev firande vid..

2014-03-14 - Busungarna
Våren börjar äntligen komma! Håll tummarna att vi slipper fler köldknäppar. Jag provade att baka Portugals nationalkaka förra helgen, Pasteis de Nata. Mums, tyckte Samuel. Njuter av våren och clownar..

2014-03-14 - Portugal
Många som fyller 40 i år. Roger har precis passerat det viktiga datumet för sin 40-årsdag. Roger ville inte ha en fest så vi drog iväg på en weekend, bara vi två, till Lissabon. En vacker, stor stad..

2014-03-14 - Resväska till Samuel


2014-02-24 - Tips till Samuel
Jag vet, jag är en usel bloggare.... Ska försöka bättra mig. Jag har fått frågor om vad Samuel önskar sig när han fyller år. Idag hittade jag lite smått och gott på Åhléns. Ni kommer se ett tema......

2013-12-07 - Huggit gran
Ifjor när vi högg gran var det snö, mycket snö ute. I år såg det ut att bli en julgranshuggning utan snö. Men stormen Sven tyckte annorlunda. Igår föll snön. Nu har vi en fin och ståtlig kungsgran i..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se