Therese83
Är en mamma på snart 27 år som har 2 st barn Ebba född -03 o Elias -05. Skriver om lite allt möjligt. Familj, renovering o lite sånt. Kika in vet ja! =)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-03-22 - Uppdatering......
Ja då har vi varit till VC o det visade sig att det är halsfluss Ebban har ;( Men hon fick pencilin som hon ska äta i tio dagar, 2 tabletter om dagen! Så nu vänder det väl fort! Hon har inte haft..

2012-03-22 - VC nästa......
Ja då blir det vårdcentralen 13,20 idag! Misstänker att hönaböna har åkt på..

2012-03-21 - Ebba fisen......
Ja då var det Ebbans tur att bli sjuk ;( Dom är ju aldrig sjuka, så jag vet inte riktigt hurdet funkar ;) Igår kväll åt vi som vanligt inga konstigheter, det konstiga som jag reagerade på imorse var..

2012-03-20 - Jag glömde ;)
Tror att jag drar igång att renovera barnens blivande lek/spel rum imorgon ;) Skönt att ha det gjort när vår/sommaren kommer!! Då finns det ju massa ute att göra, återkommer om det blir något ;)

2012-03-20 - Pju.....
Ja dagarna rullar på i en rasande fart!! Jag skulle ha varit på CX nu ikväll, men det sket sig! Pappan i huset jobbar sent hela veckan ;( Men hoppas kunna gå på attacken imorgon kväll! Blir träning..

2012-03-18 - Jag lever ;) Tror jag......
Är urdålig på att uppdatera, men funderar på om jag ska byta bloggplats! Är väl inga större fel på denna sida men kan ju vara kul att prova något nytt!! Men vi får se hur det blir! Det mesta är väl..

2012-03-12 - Lunch
Blir ett litet kor inlägg här idag, sitter på lunch påjobbet!! Idag är det långt ifrån en bra dag! ;( Fick reda på en sak sominte gjorde mig så glad! Sen mensvärk från helvetet, ja kan det bli nå mkt..

2012-03-11 - Söndag igen!!
Helgerna bara rusar förbi!! Framför allt när jag har jobbat lördagen!Här hemma är väl allt som vanligt!! Vi kämpar på med vikten, för Daniel går det lysande, dock lite sämreför mig ;( Går galet trökt!..

2012-02-25 - Oj vilken dag.......
Men faktiskt riktig trevlig! Har ju varit i ishallen i Ludvika hela dagen, samling kl.8.20 imorse, hemma igen runt fem, pju!! Första matchen åkte våra grabbar på stryk så det hette duga!! Trodde inte..

2012-02-24 - Hektiskt helg =(
Ja då var det fredag igen, har jobbat ett pass på 10-21, skulle ha jobbat imorgon med jag o Fia har bytt, hon skulle bort förra helgen o jag denna så då passade det ju bra =) Jag ska stå i ludvukas..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se