tillklaras blogg
Blivande mamma, tidigt i januari 2012!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-04-08 - Tänk!
De sover.Och jag har tänkt på bloggen så himla länge att nu klarade jag det, att skriva i min bilddagbok som jag haft sen 2011, sen Tuva fanns i min mage.Tvillingarna är i runda slängar fem månader,..

2016-01-25 - Lyckan när nån sover
Nu har vi haft även barnkalas (nåja, ett minikalas men ändå). Vi överlevde (det var trevligt till och med:) och Tuva var överlycklig över att få ha alla sina bästa vänner hemma. Och för att fira..

2016-01-11 - Relativ tid
Vi önskar oss mer tid. Tid till att bara jag och Patrik ska få dricka te, kolla på en hel film och säga mer än åtta fulla meningar till varandra. Tänk, det hade varit som balsam för själen:)En känsla..

2016-01-07 - Fyraårinsblues
Tuva blir hela fyra. Hur hände det? Hur blev jag mamma till en fyraårig människa som kan gå,vilja vad hon äter (och inte äter) och en som har en uppfattning om att kusin är föräldrars barn och..

2015-12-30 - Dagarna innan ett nytt år
Tänk. Dagarna går för snabbt, livet passerar fortare än livet borde och jag flåsar efter -med en tanke om att en dag kommer jag att sitta i en karmstol och minnas allt detta med eftertryck och en..

2015-12-15 - Sex veckor utan hejd
Sex hela veckor har gått sedan tvillingarna kom till oss, och precis som Patrik säger är det ingen hejd.Ibland känner jag mig lite snuvad på den där trygga känslan av att få andra barnet. Med..

2015-12-01 - Varm mjölk utan honung
En hel månad har gått sedan vi gick från tre till fem. På ett sätt har det gått otroligt snabbt -det känns som om jag i princip endast tittat ned i ett barnansikte dag som natt. Å andra sidan har min..

2015-11-11 - En vecka med kidsen, en vecka med så mycket kärlek
Vi kom hem i fredags. Raskt in i alltihop då Tuva var hemma från dagis med något typ av jättesvullet öga -vi gick från tre till fem på en minut och det känns överväldigande men fantastiskt.Min fina..

2015-11-07 - Två nya
Och bara sådär blev mitt hjärta ännu större och min kärlek ännu vidare.En lagom tidig måndagmorgon i november flödade solen in i ett rum där fåglarna sjöng starkare än min rädsla någonsin skulle kunna..

2015-10-28 - Sista tillväxtultraljudet med taxi
Tre och strax under tre kilo stycket, dessa två som sitter upp med sina huvuden mot varandra. Jag har alltså haft rätt när jag hoppat till flera gånger om dagen av de mest udda känslorna av att jag..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se