Tinkelbells blogg
Jag är en ung mamma på 19 år som blev mamma i januari 2011. Bor i eget hus med min sambo/fästman/kille som är 23.Jag lever ett ganska händelserikt liv och skriver gärna om det :)

Så läs och kommentera ;)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-09-05 - Flyttar bloggen.
Byter nu domän namn eftersom blogg.se har inte så många funktioner. så nu får ni se till att följa mig på tinkel.blogspot.com Se till att fortsätta läsa nu! Dock så kan ju inte skica över alla mina..

2011-09-04 - 3 ggr så mycket och endorfiner!
Ojojoj! Måste skriva hur stolt jag är över mig själv! Idag, nu på kvällen, alldeles nyss, så sprang jag 3 ggr så långt som igår :D Helt sjukt! Känner mig grymt stolt! Och ännu bättre, jag var inte..

2011-09-04 - Träna!
Har nu sprungit ett par gånger nu och usch... min kondis existerar ju inte xD Haha men ändå! Rätt skönt att få komma igång lite även om de inte är så bra just nu :P Men vadå? De blir ju bättre! :)Idag..

2011-09-01 - Sprungit!
Ojoj då har man sprungit för första gången sen -06. Gick jätte dåligt xD Haha skrämmande hur lite muskler jag har och de som jag faktiskt har orkar ingenting xD Men nu har jag sprungit lite iallafall..

2011-08-31 - Ikväll gäller det!
Nu har Olivia somnat. Sååå skönt att hon bara är att lägga henne i sängen så somnar hon själv. :) Underligt dock, detta började hon bara med! Inget som vi övade fram utan hon har börjat lägga sig..

2011-08-30 - Lite sent...
Bah, Olivia har vart rätt snäll idag men sen så nu på kvällen så blev hon väldigt trött så hon somnade kl 6 typ så hon får sova tills kl 7 nu då och sen så får jag försöka väcka henne så hon är vaken..

2011-08-30 - Sugen!
Dagen har i stort sätt spenderats på ingenting. Vi har fortfarande inte tagit hit kläderna vilket måste göras imorgon då jag typ inte har några egna kvar :P Så de är ju dumt! Olivia har vart rätt..

2011-08-29 - Första dagen
Idag är det första dagen själv med Olivia i lägenheten :) Allt har gått bra förutom att hon är väldigt klängig så man får liksom sitta med henne i knät konstant typ :P Annars var det super igår med..

2011-08-28 - Flytt!
Ledsen att jag inte uppdaterat men vi har ju flyttat nu! Idag så blev vi i princip klara :) Lite små saker som vi inte fixat men alla möbler är här och uppställda. Alla lådor är uppackade och allt är..

2011-08-19 - Måste måste måste!
Nu i helgen måste jag börja packa ner saker i lådor :S Inte gjort det än och nu är de inte långt kvar tills vi ska flyttaAntal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se